Farmernyár a CAKÓ-nál

2018. június 01.
A CAKÓ márka védjegyévé vált markáns színek, feltűnő minták lezser sziluettekkel való bátor kombinálása mellett a tervező, Cakó Kinga új vizekre evezett és a márka legújabb, tavaszi-nyári kapszulakollekciójában az örök klasszikus farmert gondolta újra.

„Igazából a farmer anyag színébe szerettem bele, a szürkés-kékes árnyalatba és abba, hogy ez az anyag mindenhez illik” – meséli Kinga. 

A kollekció darabjai a farmer klasszikus halvány és sötétkék színeiben pompáznak, amelyet a tervező szürkés hatással kombinált. A CAKÓ-tól megszokott lezser, de egyben nőies, kedvelt fazonok sorakoznak fel farmerből, legyen szó megkötős, illetve sok zsebes kötényruha fazonról, vagy a kis pántos nyári ruhákról a klasszikus (farmer)blézer mellett. A tervező személyes kedvence pedig a kollekcióból az elől hajtásokkal díszített bőszárú, magas derekú palazzo nadrág.

Ami biztos, hogy a termékek ruhatárunk megbízható alapdarabjai és évekig hűséges társaink lesznek, egész évben. A darabok szuperül kombinálhatóak, legyen szó egy önfeledt nyaralásról, vagy akár egy mozgalmas hétköznapról a városban, kánikulában, munkába menet. De öltözhetünk akár tetőtől talpig is farmerba! A sportosabb, lezser, de a nőies, klasszikus stílus kedvelői is megtalálják a kollekcióból azt a ruhadarabot, ami meghódítja majd a szívüket.

Kattints a képre a galériáért!

23 fotó megtekintése

 

Hol: www.cako.hu
Showroom: 1023, Budapest, Margit utca 3.