Divatékszer, amivel kitűnhetsz a tömegből

2018. június 22.
Szereted a bizsukat, de unod, hogy mindig szembejönnek veled az utcán ugyanazok a darabok? Ezúttal ismerjétek meg a Jewellery by Krisztina Lango különleges stílusú kreációit!

Jó érzés látni, hogy egyre nagyobb az igény az egyedi kiegészítők iránt. A nagy divatmárkák sajnos hasonló termékeket forgalmaznak – gyakran nem csak szezonálisan, hanem akár hónapokon, éveken keresztül is. Sok esetben olyan formákat, szimbólumokat, árnyalatokat vagy anyagokat erőltetnek, ami egyáltalán nem izgalmas. Sőt, már akkor sem volt túlzottan népszerű, amikor piacra dobták őket. Nem értem, miért kellene mindenkinek ugyanazokat az abszolút személytelen kiegészítőket viselni?! Persze, nyugodtan hordj „végtelen-jel” alakú medált, ha tetszik és jelképez valamit számodra. Ellenben, ha azok közé tartozol, akik valami különlegesebbre vágynak, akkor arra biztatlak, hogy fedezz fel minél több hazai tervezőt!

© Jewellery by Krisztina Lango

Megfizethető, egyedi és bármilyen alkalomra viselhető divatékszer? Jewellery by Krisztina Lango! A márka kínálatában mesés fülbevalókat, karkötőket, illetve nyakláncokat találsz, amiket akár szettként is megrendelhetsz. Langó Kriszta nem szezonokban gondolkodik, inkább azok közé a designerek közé tartozik, akik folyamatosan ötletelnek, kísérleteznek és alkotnak. Kínálata gyakran frissül, épp ezért érdemes figyelni, nyomon követni az aktuális választékot. Főleg akkor, ha nem akarsz lemaradni a limitált szériás kreációkról!

© Jewellery by Krisztina Lango

Ékszerei egyszerre feltűnőek, hangsúlyosak, mégis nőies és letisztult darabok. A tervező bátran és magabiztosan használja a színeket: legyen szó pasztell vagy akár karakteres árnyalatokról. Legtöbb kreációja polipropilén kötél felhasználásával készül, amit nikkelmentes fém alkatrészekkel egészít ki. Emellett, az idei évben, megjelentek a kínálatban az ásványokkal díszített darabok is. Leginkább izgalmas fülbevalók formájában találkozhatunk ezzel az új vonallal. Kriszta az elmúlt időben főként karakteres, statementékszereket tervezett, ám továbbra sem szakadt el, a tőle megszokott letisztult stílustól.

© Jewellery by Krisztina Lango

Ha teljesen a saját igényeidre, elképzeléseidre szabott divatkiegészítőket szeretnél, akkor is bátran vedd fel a kapcsolatot a márkával! Kriszta közel hét éve tervez ékszereket, melyeket végül saját maga, kézzel készít el. Gyakran kap egyedi megrendeléseket: akár kész tervekről, akár közös ötletelésről legyen szó, biztosan fog tudni neked is segíteni, hogy álmaid ékszere testet öltsön. Vedd fel a kapcsolatot a tervezővel ITT! Ha szétnéznél a kész termékek között, kattints a márka webshopjára: IDE! Személyesen pedig a Mono art&design-ban, a Classhome design shop-ban vagy a My Day Collection üzletében tudod megnézni az ékszereket.

Aktuális kedvenceim a Jewellery by Krisztina Lango ékszerek közül:

 

6 fotó megtekintése
 © Jewellery by Krisztina Lango

Jewellery Page