Egyedi luxusékszer elérhető áron!

2018. június 08.
Álmodoztál már arról, hogy milyen szuper lenne, ha te is viselhetnél olyan luxusékszereket, mint a legnagyobb sztárok? Ne aggódj, nem vagy egyedül! Mi lenne, ha azt mondanám, hogy a prémium minőségű kreációk most számodra is elérhetőek? Sőt, te mondhatod meg, hogy milyen drágakövekből és aranyból készüljenek el! A hazai Sophie Molnar Design ékszermárka legújabb LOVE kollekciója segíthet valóra váltani az álmod! Tarts velem, és elárulom hogyan!

A 2018-as szezonban, a Sophie Molnar Design két kollekcióval jelentkezik: az igazán királynői turmalin köves high-end jewelry kreációkkal, illetve a LOVE kapszula garnitúrával, amely elérhetővé teszi, szélesebb közönség számára is, a személyre szabott luxust! A kollekció alapdarabjainak stílusa már önmagában is nagyon különleges, de az általad megálmodott elemekkel még egyedibbé teheted a végeredményt.

Vannak kedvenc drágaköveid, illetve olyanok, amikre mindig is vágytál? Esetleg pontos elképzelésed van álmaid ékszerének színvilágáról? Tudod, hogy a sárga, rózsa vagy a fehérarany az, ami a leginkább passzol a bőrszínedhez? Ha igennel válaszoltál ezekre a kérdésekre, akkor nagyon könnyű dolgod lesz a saját ékszered megtervezésénél! Amennyiben nincsenek konkrét ötleteid, arra is van megoldás: a márka honlapján minden információt megtalálsz a drágakövekről és az ékszerekről, de nyugodtan kérhetsz tanácsot is a Sophie Molnar Design csapatától.

Így lehet neked is egyedi luxusékszered:

1.) Válassz az alapmodellek közül!

2.) Találd ki, hogy milyen drágakövekkel kombinálnád!

3.) Határozd meg az arany árnyalatát!

A LOVE kollekció kínálatában fülbevalókat, nyakláncokat, karkötőket és gyűrűket is találsz. A visszafogott, letisztult és elegáns kreációk a hétköznapi luxus élményét nyújtják. Alapdarabként működnek, hiszen könnyedén kombinálhatóak a különböző stílusú ruhákkal. Számos drágakő közül választhatsz, amik a szivárvány minden színében pompáznak, így biztosan megtalálod a hozzád passzolókat! Dönthetsz a smaragd, a zafír, az opál, az ametiszt, vagy épp a lolit, a narancs gránit, az apatit és a morganit mellett is. Abban az esetben pedig, ha gyűrűt vagy fülbevalót néztél ki magadnak, akkor a fő drágakövet egy apró gyémánt is díszíti majd.

Az ékszerek a márkától megszokott 14 karátos aranyból készülnek, melynek árnyalatát, a saját darabod esetében, ezúttal Te határozhatod meg. Érdemes figyelned arra, hogy a választásod harmonizáljon a drágakövek színével, a bőröd tónusával és a ruhatárad meghatározó darabjaival. Szuper hír egyébként, hogy az ékszerek ára fix: nem befolyásolja, milyen ékkövet és aranyat választasz. Így tényleg semmi akadálya annak, hogy szabadjára engedd a fantáziád! Ha szeretnél többet megtudni a drágakövekről, mielőtt döntesz, kattints IDE!

Ha kedvet kaptál az egyedi ékszerekhez, és szívesen megterveznéd a saját kreációdat teljesen az alapoktól, akkor erre is van lehetőséged a Sophie Molnar Design márkánál. Keresd őket elérhetőségeik egyikén IDE kattintva!

A márka ebben a szezonban, a LOVE kollekció mellett, lenyűgöző turmalin ékszerekkel is jelentkezik. Elsősorban alkalmi kreációkról van szó, de néhány darab a hétköznapokban is bátran viselhető. A turmalin ékkő már az ókor óta nagy népszerűségnek örvend, amit nem csak szépségének köszönhet: számos pozitív és gyógyító energiát tulajdonítanak neki. A mélyzöld turmalin ékszerek az arany bármely színárnyalatával párosíthatóak. Gyémánttal és más drágakövekkel kombinálva pedig lélegzetelállító hatást keltenek!

A kreációkat közelebbről a Prieston Showroomban tudjátok megcsodálni!

Ha szeretnél ékszert rendelni katt: IDE!

A Sophie Molnar Design ékszermárka weboldalát ITT találod.

Fotók: © Sophie Molnar Design

Szerző: Borbély Gabriella, a Jewellery Page bloggere