Szegedi Kata 5 őszi divatkedvence

2018. szeptember 16.
Budapesten októberben nyitja meg kapuit a régóta várt Société Budapest, ahol egy fedél alatt találkozik majd egy regionális ritkaságokat összegyűjtő divatüzlet, egy fine bisztró étterem és bár, egy kortárs műalkotásokat bemutató ART részleg és egy nem mindennapi rendezvénytér. Addig is, amíg élőben találkozhatunk a projekttel, vár minket a hivatalos webstore - Szegedi Kata divattervező, a Société Budapest divatszakértője és tanácsadója, most elárulja 5 személyes kedvencét, amit te is beszerezhetsz - ráadásul most akár 80% kedvezménnyel!

Fotó: Barna Bálint

3.1. Phillip Lim bőrszoknya

„Már akkor az egyik kedvencem lett az amerikai tervezők közül, amikor feltűnt 2005 környékén. Frissességet vitt a New York-i divathét körforgásába, a „nagyvárosi cool” öltözékekkel és az IT bagekkel az effortless chic egyik meghatározó alakja számomra. Mindig is tetszett az eklektikus és modern világ, amit felépített, férfi kollekciói is hasonlóan épülnek fel, ez a komplex világ abszolút az én ízlésem. A Société kínálatából a bőrszoknya a kedvencem, igazi statement, egy garbóval és egy selyemblúzzal is szuper, örök darab, ami több év múlva is megállja a helyét.” ITT veheted meg!

Bon Parfumeur 501

„A Bon Parfumeur egy francia niche brand, a világ több pontján kapható, és most először Budapesten is a Société jóvoltából. Elég sokan tudják rólam, hogy megszállottan gyűjtöm a parfümöket, és órákig képes vagyok róluk beszélni. Sok emléket kötök bizonyos illatokhoz, és azt is szeretem ha az, amit viselek felkelti mások érdeklődését, sőt szívesen ajánlok is az ismerőseimnek parfümöket. Biztosan nem vagyok ezzel egyedül, ezért fontosnak tartottam, hogy a boltban is legyenek ilyen termékek. A niche világa érdekel igazán. Amikor Berlinben találkoztam a Bon Parfumeur márkával, rögtön megszerettem, hogy elérhető árú, izgalmas és sokszínű. A mögötte húzódó koncepció, hogy ezeket mixelni is lehet tetszés szerint, különösen megragadott. Amikor eljött a pillanat, hogy a Société Store-ban is elérhetőek legyenek, és Párizsban volt alkalmunk Ludovoic Bonneton-nal a márka alapítójával is találkozni az meghatározó élmény volt számomra. Ő is lelkes a csillogással a szemében mesélte, hogy körülbelül egyszerre 30-40 parfümje van otthon, és teljesen hangulatfüggő mit használ éppen aznap A store kínálatából egy édes, cukorkaillatúra esett a választásom, amiben praliné is szerepel, mint összetevő, és kiváló viselet hétköznapokon és alkalmakkor is. ITT veheted meg!

 

Chylak fekete táska aranylánccal

„A Chylak egy ígéretes és a nagy robbanás küszöbén álló lengyel márka. Amikor megtudtam, hogy az alapító, Zofia Chylak,  New York-ban a Proenza Schouler tervezőpárosnál tevékenykedett, mielőtt elindította volna saját márkáját, rögtön tudtam, hogy tetszeni fognak a dolgai. A duónál abszolút ráérzett arra, hogy lehet egy tökéletes kiegészítőt megalkotni, a legjobb minőségű olasz bőrből , funkcionális, mégis divatos részletekkel. Kedvencem kétféleképpen hordható övtáskaként és klasszikusan a vállra vetve.” ITT veheted meg!

Le Petit Trou csipkemelltartó

„Az évek során itt inkább minőség lett a mennyiségből, a fehérnemű kérdést is már hosszútávú befektetésként kezelem, fontos, hogy szép és jó minőségű anyagból legyenek, izgalmas, nőies részletekkel. Ilyen a Le Petit Trou márka világa is: divatos, játékos és érzéki, nem baj, ha véletlenül kilátszik a pántja a ruha alól, sőt. Ez a duplapántos fekete csipke tökéletes a pamutpólóm és a csipkeruhám alá is.” ITT veheted meg!

 

Ganni

„Lelkesen figyelem a street-style blogokat, instagramon és más felületeken egyaránt. Abszolút inspirációs forrás a munkámban és a saját stílusom alakításában is, így figyeltem fel pár éve a dán Ganni-ra. Nem túlzás azt mondanom, egyszerűen mindenki Gannit viselt  és visel a fotókon, a a divathetek valamelyikén sétáló legmenőbb szerkesztőkön át a mit sem sejtő lányig akit titokban lefotóztak Koppenhágában. Hordható, könnyen variálható designer ruhák elérhetőbb áron, mint a többi kortárs brand – cool és iagzi statement darabok – tud sportos és elegáns is lenni. A store-ból a pöttyös blúz a kedvencem, sokan félnek a sötétkéket feketével párosítani, szerintem szuperül működik, fekete farmerrel viselem.” ITT veheted meg!