MCFD2018: MONIK & KRISZTAFEJES, NOEN DESIGN, ANITA PÁSZTOR, VIKTORIAVARGA

2018. november 08.
Fodrok, sportos formatervezés, lenyűgöző hímzések: az estélyik és koktérruhák ezer arcát mutatta be a 10. Marie Claire Fashion Days show-ján.

ANITA PÁSZTOR

A márka 2019-es tavaszi-nyári, impozáns kollekciója nagyestélyi, kisestélyi és koktélruhákból, valamint luxus prêt-à-porter ruhákból áll. A látványos ruhadarabokra a kézi illetve gépi hímzés, a gyöngyözés és csipkerátétek jellemzőek. Mindegyik darab gondos, részletgazdag kézimunka lélegzetelállító végeredménye. A kollekció feminin, elegáns, klasszikus, de közben mégis modern.

19 fotó megtekintése

MONIK & KRISZTAFEJES

A plumériavirág ihlette motívumok különböző kézműves technikákkal jelennek meg a textíliákon és a bőrökön egyaránt. A lágy, pasztell színek az erőteljesebb árnyalatokkal tökéletes egyensúlyt képeznek. A légiesen könnyed, leheletfinom textilek a prémium minőségű egyedülálló bőrökkel testesítik meg az eleganciát. A kollekció fő irányelve a kézzel készült, részletgazdag megoldások megjelenítése, amelyek emelik a couture darabok egyediségét.

23 fotó megtekintése

NOEN DESIGN

Merjünk kifelé ragyogni! A sportos, az elegáns és a csillogás elegye a Glamempress kollekció vezérfonala. Olyan nőknek szólnak a ruhák, akik igenis a korlátokon kívülre vágyódnak, nem alkusznak meg. Színeiben leginkább a kínai jégváros, Harbin inspirálta a darabokat. Az anyagok választékában jég és a LED-világítás csillogó elegye, a víztükör játéka, fénytörés és tükröződések jelennek meg.

20 fotó megtekintése

VIKTORIAVARGA

Fókuszban az eklektikus építészet, a város ikonikusabb épületeinek, fürdőinek és hídjainak részletei, valamint azok a színek, minták és sziluettek állnak, amelyek leképezik a világ egyik legszebb városát. Budapest különleges energiája és szépsége inspirálta a kollekciót, ami szeretné megmutatni és ünnepelni a gyönyörű budapesti nők egyediségét és humorát. Minden darab 100%-ban hazai készítésű, és nagy figyelmet fordít a kézműves részletekre és a kidolgozottságra. A márka először mutatkozott be a Marie Claire Fashion Days-en.

20 fotó megtekintése

Fotó: Láng Péter