Jótékonysági divatbemutató és kollekció a koraszülöttekért

2018. december 01. |

A NANA’S idén novemberben második alkalommal rendezte meg a Lotus by NANA’S és a NANA’S’ for Children elnevezésű jótékonysági estjét, mellyel a Bókay Gyermekklinika Koraszülött osztályát támogatták. Több mint 300 résztvevő ünnepelte együtt a „mozgalom” két éve megfogalmazott mondanivalóját: „Vegyük észre azokat, akiknek segítségre van szükségük, és építsünk egy egymásra odafigyelő közösséget.”

„Ez az eddigi legnagyobb eseményünk, bemutatónk! Hihetetlenül örülünk, mert ez azt jelenti, hogy az üzenetünk évről évre több emberhez jut el. A jótékonysági kollekcióval egy olyan értéket szerettem volna alkotni, ami – bármennyire is naivan hangzik – jobbá teszi a világot, amiben élünk, és értéket teremt– meséli a NANA’S tervezője és tulajdonosa, Drencheva Nati.

Az este folyamán 3 bemutatót (NANA’S 18/19-es őszi-téli kollekció, egy mini, 4 darabból álló esküvői kollekció, Lotus by NANA’S kollekció) is láthattak a résztvevők. A show ékszereit a Thomas Sabo, a táskákat a Coccinelle biztosította. A show-t Molnár Andrea táncművész, koreográfus és televíziós műsorvezető nyitotta, az estet Pintér Adrienn – Ada vezette.

A Lotus by NANA’S kollekciót a nem mindennapi anyaghasználat – flitterek, műbőr, metálfényű anyagok – teszi különlegessé. Az izgalmas textúrák mellett a szabásminták is merészebbek, így biztosak lehetünk benne, hogy a közelgő party szezon slágerei lesznek a Lotus by NANA’S darabok.

A kollekció értékesítéséből származó bevétel 10%-át a brand a Bókay Gyermekklinikának ajánlja fel. A jótékonysági darabokat lótuszos címke különbözteti meg a basic daraboktól és limitált darabszámban érhetők el a NANA’S Székely Mihály utcai márkaüzletében, egyes darabjai pedig megrendelésre készülnek.

A rendezvényen debütáló Lotus by NANA’S kollekciót 9 influencer mutatta beNagy Vivien , Kőnig Anna, Király Lina, Szabó Hédi, Nagy Niki, Badics Beatrix, Szigeti Emese, Dallos Boglárka, Alexy Vivien

Fotó: Gombos Attila

Szólj hozzá te is!

Még több Divat