Michelle Obama különleges termékeket dob piacra

2018. november 17.
Hamarosan a könyvekbe kerül Michelle Obama Becoming című könyve, a megjelenés mellé pedig különleges termékekkel is készült.


Fotó: Profimedia – Red Dot

Michelle Obama Becoming című könyvében írta meg élettörténetét, de a hamarosan boltokban kerülő könyv mellett mással is készült: pulóverekre, pólókra, babáknak készült body-kra és bögrékre nyomta leghíresebb mottóit. Az egyszerű, basic darabokra így olyan inspiráló szövegek kerültek, mint a „When they go low, we go high„, Michelle sokat emlegetett mondata.

A legjobb pedig, hogy az eladott termékek utáni bevétel a volt first lady Global Girls Alliance szervezetéhez megy, mellyel a fiatal lányok oktatását támogatja szerte a világban. Nemrégiben egyébként Barack is posztolt a közösségi médiában felesége könyvéről az alábbi szavakkal: „Persze @MichelleObama a feleségem, szóval kicsit elfogult vagyok. De akkor is brilliáns, vicces és bölcs – nincsen hozzá fogható. Ez a könyv kvintesszenciálisan amerikai történetét meséli el. Nagyon tetszik, mert hűen tükrözi a nőt, akit olyan régóta szeretek.”