Az első magassarkú a magyar márkától

2018. december 12.
A Mandragora design legújabb kollekciója nagy áttörést jelent a márka életében, ugyanis megszületett az első magas sarkú modell.

Az aszimmetrikus vonalvezetés és a két különböző felületű bőr használata egyaránt hozzájárulnak a cipő egyedi és esztétikus megjelenéséhez. A „V” kivágás optikailag nyújtja a lábat, valamit praktikussá teszi a cipő fel- és levételét, ahogy a kényelmes sarokmagasság is azt a célt szolgálja, hogy a mai modern nők akár egész nap örömmel tudják hordani a cipőt. A klasszikus fazonnak, a prémium minőségű, olasz alapanyagoknak és a növényi cserzésű bőrnek köszönhetően az új modellek a fenntartható divat szellemében készültek, ugyanis garantálják a cipő hosszú évekig tartó viseletét. A sötétzöld színű modell neve Nicole, a sötétlila modell neve pedig Angelina.

„Az új Mandragora modellek két híres, ikonikus színésznőről kapták a nevüket, akik számomra a méltóságteljes és erős nők megtestesítői. Személyiségükben ott rejlik a nőiesség, az érettség és példamutatónak tartom, hogy hírnevüket nemes célokra is használják. Ez a mentalitás nagyon közel áll hozzám; cipőimet is az ilyen tehetséges és értékes nőknek szánom, akik mind köztünk élnek” – meséli Scherfel Nóra, a Mandragora márka alapítója, tervezője.

Fotó: Udvardi Attila
Styling: Zsuzsa Peleskey Stylist
Modell: Renáta AnczaIcon Model Management Hungary
Makeup: Klara Nagy Professional Makeup Artist
Haj: Aron Zellei

Persze ne feledkezzünk meg a márka védjegyéről, a csodás baleriánákról sem – akár ünnepi alkalmakra is!