Fashion Issue – a mi ügyünk

2019. március 16.
A FASHION ISSUE – A mi ügyünk kezdeményezés egy egész napos jótékonysági divatrendezvény a Menedékház Alapítvány javára.

A FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK kezdeményezés blogger gardróbvásárt, kerekasztal beszélgetéseket és designer aukciót foglal magában, amelynek a SOCIÉTÉ BUDAPEST, a főváros legújabb és legnívósabb kulturális központja, a kezdeményezés fő partnere ad otthont március 23-án, szombaton.

Az esemény célja, hogy összefogást indítson a divatipar szereplői és véleményvezérei között, felhívva a figyelmet a rászorulók megsegítésének jelentőségére. A Menedékház Alapítvány olyan civil szervezet, amely évente 2200 rászoruló embernek, kisgyermekes családoknak és hajléktalanoknak nyújt segítséget átmeneti otthon, éjjeli menedékhely, nappali melegedő és betegszobás ellátás formájában. Az esemény során az adományozók a rászoruló családok kiköltözési támogatását, a gyermekek speciális felzárkóztatását, és a hajléktalanok ellátást segítik.

A FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK kezdeményezés mellé designerek, bloggerek, véleményvezérek állnak a jótékonysági árverésen pedig több mint 15 hazai tervező egyedi tárgyára licitálhatnak a vendégek: különleges ékszerek, divatkiegészítők és szolgáltatások kerülnek kalapács alá – többek között – olyan hazai márkáktól, mint a dorivisy, Karman Jewelry, BORIBIANKA, Vengru vagy a Müskinn. Az aukció háziasszonya: Winkler Nóra.


A rendezvényre a belépőjegy 1500 Ft, amely a gardróbvásárra és a kerekasztal beszélgetésekre biztosít belépési lehetőséget. Jegyvásárlásra a helyszínen lesz lehetőség a rendezvény napján. Tekintettel a helyszín korlátozott befogadó-képességére az Alapítványt online támogatói jeggyel (5000 Ft, 10 000 Ft, 25 000 Ft) is lehet segíteni az alábbi linkeken a Tickething jóvoltából.

Minden támogatás közvetlenül az Alapítvány bankszámlájára folyik be.

PROGRAM

11:00-18:00 – Blogger gardróbvásár
Kerekasztal beszélgetések Ott Anna moderálásában

12:00 Influencer Power – a véleményvezérek ereje

14:00 Beauty is my business – a szépségipar üzleti oldala

16:00 ELLE tavaszi trend prezentáció – a legfrisseb trendek első kézből

20:00 Zártkörű designer aukció

Infó: menedékház.huFacebook