Újabb menő chunky sneaker érkezett a hazai piacra

2019. április 07.
Hozzánk is megérkezett a Skechers ikonikus chunky sneaker legújabb fazonja, a D’Lites 3.0. Az Ázsiában tomboló, világszerte óriási rajongótáborral rendelkező chunky sneaker trend legújabb meghatározó darabjai az egyedi stílus és a tökéletes kényelem jegyében születtek: ott a helyük minden cipőrajongó gyűjteményében!

A Skechers D’Lites 3.0 modelljei Ázsiából indultak hódító útjukra, különleges dizájnjukkal pedig már az egész világon a sneaker trendek élére vonultak. Az új modellek ‒ elődeikhez híven ‒, mindenütt inspirálóan hatnak a divatrajongókra, előszeretettel variálják mindenféle megjelenéssel, a hétköznapi farmernadrágos szettől a legvadabb szombat esti partiviseletekig. Csak úgy, mint Camila Cabello világhírű énekesnő, aki a Skechers nagyköveteként maga is szívesen kísérletezik a megjelenésével, bizonyítva, hogy a chunky sneaker egyaránt illik a szakadt farmerhoz és a szexi csipkeruhához.   

A Skechers két évtizeddel ezelőtt lett a chunky sneakerek úttörője, amikor 1999-ben piacra bocsátotta legendás modelljeit ‒ ami Britney Spears lábain vonult be a világ köztudatába. A stílus haladt a korral, és a vállalat 2007-ben bemutatta a Skechers D’Lites első sorozatát, a korábbi modellek légiesebb változatát. A kollekció azóta is stabil és hűséges vásárlói bázissal büszkélkedhet világszerte, ám Ázsiában kifejezetten az egekbe szökött a népszerűsége. A kontinensen hatalmas rajongótábornak örvend, trendformáló, ikonikus fazonként tartják számon, Szöulban, Shanghaiban és Hong Kongban pedig rendszerint kígyózó sorok várják az új modellek megérkezését. 

A D’Lites 3.0 modellek ELÉRHETŐEK A SKECHERS MÁRKABOLTOKBAN: A BUDAPESTI ARÉNÁBAN ÉS WESTENDBEN, A BUDAPESTI ÉS GYŐRI ÁRKÁDBAN, VALAMINT A DEBRECENI FÓRUMBAN.