Lenyűgöző show-val kápráztatott el minket a Daalarna

2019. április 16.
A kifutón részletgazdag csipkék, lágy selymek, muszlinok sorakoztak egymás után, eleinte letisztult fehér, majd lázadó fekete színekben, amelyet követtek a már védjegyszerű színátmenetes, illetve printelt anyagok, valamint a legváltozatosabb kivitelezések és formák. A show-t ezúttal rendhagyó módon a mintázatukban Izlandot megidéző esélyi ruhák zárták. 

A REBELLE kollekció azt üzeni napjaink menyasszonyainak, hogy merjenek önmaguk maradni a nagy napon is. Ha úgy tartja kedvük, akkor a tradicionális fátyol helyett bátran válasszanak személyre szabottabb megoldásokat, mint például a kapucni, a palást vagy a pelerin. Kísérletezzenek a színekkel, formákkal és anyagokkal, csakúgy, mint a szoknyahosszokkal és a hátkivágásokkal. Hajítsák a sarokba a magas sarkút.


Lázadjanak a rájuk erőltetett konvenciók ellen, egészen addig, amíg a tükörbe nézve egy elégedett mosollyal nyugtázhatják: „Igen, ez vagyok én.”
Idén európai buyerek is érkeztek a Daalarna show-ra Németországból, Írországból és Ausztriából. A Daalarna világszerte már 35 nemzetközi partnerszalonnal büszkélkedhet olyan nagyvárosokban, mint Sydney, New York,  San Francisco, Hong Kong, Róma vagy Vancouver. A nemzetközi nyitás óta eltelt négy év alatt immáron 12 országban találhatóak meg Benes Anita kreációi.

9 fotó megtekintése