Gyönyörű Daalarna ruhában jelent meg Mihalik Enikő Cannes-ban

2019. május 24.
Az amfAR gálája évek óta nem csak a jótékonysággal, de a divatbemutatóval is egyenlő. Idén sem volt ez máshogy, ráadásul hazánk büszkesége, Mihalik Enikő is tiszteletét tette a rendezvényen. Nem is akármilyen ruhában, egy isteni Daalarna estélyiben lejtett végig a vörös szőnyegen. 

Karolina Kurkova, Eva Longoria, Adriana Lima, Izabel Goulart, Milla Jovovich, Carine Roitfeld, Rebel Wilson, Coco Rocha és Kendall Jenner: csak néhány azok közül, akik rendszeresen részt szoktak venni az amfAR eseményein. Idén is tömve volt a rendezvény hírességekkel, a magyar származású szupermodell, Mihalik Enikő is ott volt az élvonalban, ráadásul egy gyönyörű magyar Daalarna ruhát viselt. Mihalik Enikő új, vöröses hajszínéhez egyszerűen tökéletes volt a márka smaragdzöld estélyije.

Enikőt idén szerelme, Vladimir Restion Roitfeld is elkísérte az eseményre, karöltve pózoltak a fotósoknak.

Az amfAR jótékonysági szervezet 1983 óta az AIDS és a HIV megelőzésére jött létre. A különféle jótékonysági események, mint amilyen a cannes-i amfAR gála is, mind-mind azt a célt szolgálják, hogy a figyelemfelkeltés mellett pénzt gyűjtsenek a kutatásokra és a különféle felvilágosító programokra.