A kedvenc sminkünk a Cannes-i Filmfesztiválról

2019. május 21. |

Eva Longoriát az egyik legtündöklőbb csillagként emlegetik az idei Cannes-i Filmfesztivál kapcsán. Nem csak a ruhája, a sminkje is az egyik legszebb volt.

Eva Longoria idei teljesítménye a kamerák kereszttüzében azért is nagy szám, mert kőkemény, mintegy féléves felkészüléssel a háta mögött állt vörös szőnyegre, bomba formában. Kisfia tavalyi születése után személyi edző segítségével formálódott, hogy a május 14-25-ig tartó gála nyitónapján Cannes-ban ismét csúcsformában legyen.

Az első napon bevetett Alberta Ferretti ruha gyönyörű darab volt, de a hozzá készített alkalmi smink is az egyik legszebb volt a gálán. A L’Oréal szépség-nagyköveteként is jelen lévő színésznő szemhangsúlyos sminkje egy tökéletesen, egészen aprólékos munkával elkészített smokey eye szemfestésen alapszik.


A púderrózsaszín ruhához konyakszínű, és földszíneket ötvöző szemhéjpúderekkel készült a szemsmink, ami pedig az alapozást illeti, nagyon könnyű, makulátlan munkát végzett a sminkes. Ha te is szeretnél hasonlót sminket, egy dúsító szempillaspirál, egy visszafogott színű szájfény, és némi pirosító az, amit még érdemes hozzá beszerezned!

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Stresszlevezető bőrápolás bőrápolás

Stresszlevezető bőrápolás