A kedvenc sminkünk a Cannes-i Filmfesztiválról

2019. május 21.
Eva Longoriát az egyik legtündöklőbb csillagként emlegetik az idei Cannes-i Filmfesztivál kapcsán. Nem csak a ruhája, a sminkje is az egyik legszebb volt.

Eva Longoria idei teljesítménye a kamerák kereszttüzében azért is nagy szám, mert kőkemény, mintegy féléves felkészüléssel a háta mögött állt vörös szőnyegre, bomba formában. Kisfia tavalyi születése után személyi edző segítségével formálódott, hogy a május 14-25-ig tartó gála nyitónapján Cannes-ban ismét csúcsformában legyen.

Az első napon bevetett Alberta Ferretti ruha gyönyörű darab volt, de a hozzá készített alkalmi smink is az egyik legszebb volt a gálán. A L’Oréal szépség-nagyköveteként is jelen lévő színésznő szemhangsúlyos sminkje egy tökéletesen, egészen aprólékos munkával elkészített smokey eye szemfestésen alapszik.


A púderrózsaszín ruhához konyakszínű, és földszíneket ötvöző szemhéjpúderekkel készült a szemsmink, ami pedig az alapozást illeti, nagyon könnyű, makulátlan munkát végzett a sminkes. Ha te is szeretnél hasonlót sminket, egy dúsító szempillaspirál, egy visszafogott színű szájfény, és némi pirosító az, amit még érdemes hozzá beszerezned!