Elhozza a nyarat a Total White Cruise kollekciója

2019. május 26.
A városi dzsungelbe kalauzol minket a Total White – nevükhöz híven – csupa hófehér darabból álló, kánikulaálló Cruise kollekciója.

Az elmúlt hetek bolondos, szeles-esős időjárása után ránk férne már a perzselő nyár és a szabadság érzése! Szeretjük a Cruise kollekciókat, már csak azért is, mert egy-egy egzotikus utazás képét és a gondtalan nyári kikapcsolódást idézik fel bennünk. A Louis Vuitton darabjai időutazásra és New Yorkba csábítanak, míg a Dior Marrákes egzotikumába. A Total White legújabb, Cruise kollekciójában pont az az izgalmas, hogy bárhol megállják a helyüket: legyen az a fülledt nagyváros, napsütötte tengerpart, vagy éppen egy romantikus városnézés.

Az ideális vakáció-ruhatár volt a tervezők fejében, amikor megálmodták a Total White idei Cruise kollekcióját. A márka világszerte egyre sikeresebb és elsősorban modern menyasszonyi ruháikkal vált ismertté, de a vásárlóik nem sokkal később „kikövetelték” a Ready-to-Wear vonalat is. A kollekció darabjai egytől-egyig úgy épülnek fel, hogy bármilyen helyzetben bátran nyúlhatunk hozzájuk: legyen az séta a tengerparton, de akár egy elegánsabb vacsorameghívás is. Egymással, de meglévő darabjainkkal is könnyedén kombinálhatjuk a kollekció sortjait, palazzo-nadrágját vagy éppen lezser blézerét. A hófehér anyagok és a lezser szabások bőrünk védelme mellett a kánikulával szemben is stílusos pajzsként szolgálnak. A Total White legújabb kollekciója olyan darabokat kínál, amelyek évekig hű társaink lehetnek az örökéletű, mindig divatos fehér színüknek és kifogástalan szabásuknak, meg persze a kiváló alapanyagoknak köszönhetően.

Kattints a galériára a teljes kollekcióért!

11 fotó megtekintése