Idén anyukánk sortját kell elkérnünk, ha stílusosak akarunk lenni

2019. május 30.
Nemsokára elérkezik a sortok ideje. Az idei trend nem csak jótékonyan fog hatni az alakunkra, de nosztalgikus kedvünk is támad tőle, hiszen édesanyáinkon már láttuk egyszer őket...

Az idei rövidnadrágok sok mindenben hasonlítanak a ’80-as  és ’90-es évek sztársortjaihoz: magas a derekuk, bővebb fazonúak vagy éppen hipertapadósak, felhajtható az aljuk vagy elnagyolt rojtok ékesítik őket.

Minták tekintetében azonban ezek a nadrágok mit sem változtak a korábbi trendekhez képest. Idén is hódít a világos farmer, az egyszínű fekete, a koptatott, illetve a csíkos-aprómintás trend. Ezek az alapdarabok megengedik, hogy bátran kombináljuk őket, például megkötős ingekkel, hímzett darabokkal, extrémen kivágott felsőkkel vagy éppen színes zakóval, ha formális eseményre vagyunk hivatalosak.

Arra viszont ügyeljünk, hogy ha zárt, boka alatt záródó cipőt választunk hozzá, akkor lényegesen megrövidítjük optikailag a lábunkat, így érdemes inkább szandállal, papuccsal vagy kivágott platformcipővel kombinálni ezeket. 

11 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest