VIKTORIAVARGA csodaszép esküvői kollekciót tervezett

2019. június 11.
Esküvői ruhakollekciót indított Varga Viktória divattervező a 2019-es tavasz-nyári szezonban. Az első kiadásban 7 ruha, illetve ezek között 3 kétrészes összeállítás található, részben az állandó, Signature nevet viselő kollekció legnépszerűbb darabjait alapul véve.

A vásárlók igényeire és az egyre növekvő érdeklődésre válaszul Varga Viktória divattervező márkája, a VIKTORIAVARGA Budapest esküvői kollekciót is elindított a 2019-es tavasz-nyári szezonban.

A kreációk között döntő részben teljesen új tervezések kaptak helyet, de néhány darab az állandóan elérhető, különleges kézműves technikákkal készülő Signature kollekció legnépszerűbb ruháin alapszik. Így például a védjeggyé vált piros pom-pom estélyin, mely az esküvői kollekcióban fehér és hosszabb változatban született újjá. Ezen kívül a hullámos selyem estélyi is fehér színben jelenik meg.

“Az esküvői kollekció elkészítése során azoknak a menyasszonyoknak az igényeit tartottam szem előtt, akik számára fontos, hogy kényelmesen, fesztelenül érezhessék magukat az esküvőjükön és hogy olyan ruhájuk legyen, amit akár a későbbiekben is hordhatnak egy-egy ünnepi alkalomra.” – mondta Varga Viktória tervező.

A kollekció minden szezonban bővülni fog további darabokkal, de nem cserélődik le minden alkalommal. Ez fontos szempont a márka számára, ugyanis a tervező munkája során nagy hangsúlyt helyez a kontinuitásra és a különböző szezonokban kapható darabok könnyű kombinálhatóságára. Ennek szellemében az esküvői vonalra sem lesznek jellemzőek a nagy irányváltások.

7 fotó megtekintése

A VIKTORIAVARGA Bridal névre keresztelt vonal elsősorban olyan menyasszonyoknak szól, akik szeretik a divatot, a kortárs sziluetteket és nem riadnak vissza egy-egy egyedi, különleges megoldástól sem. A tervező ruhái amellett, hogy minőségi anyagokból, egyedi kézműves technikákkal és szabással készülnek, könnyen hordhatók, és az egyéni testalkathoz, igényekhez igazíthatók. Így mindenki megtalálhatja azt a formát és hangulatot, ami közel áll hozzá. A kiegészítők között fátylak és fejdíszek is megtalálhatók, hogy a legfontosabb esküvői kellékek biztosan illeszkedjenek a ruhákhoz.

Fotó: Vágó Csaba Kornél
Modell: Daphné (Visage Model Management)
Haj: Herceg Beatrix
Smink: Dóra Bakonyi
Helyszín: Catherine’s Cottages