Lenge nadrágokkal újítunk az esküvőszezonban

2019. június 13.
Rengeteg esküvőre vagy hivatalos idén és nem akarsz mindegyiken ruhát vagy szoknyát viselni? Akkor ideje felpróbálnod néhány lenge nadrágot, overált vagy szuper kosztümöt, amikkel változatosabbá teheted a megjelenésed.

A romantikus ruhákon túl is létezik elegáns megjelenés. A lenge nadrágkosztümökkel megmutathatjuk a vagány oldalunkat is, eközben pedig amiatt sem kell aggódnunk, hogy az idő elromlik, és felbortja az outfit-terveinket. Remek választás lehet ilyenkor a széles palazzo fazon vagy a culotte hosszúságú pantalló is. A lényeg, hogy jó tartása legyen az anyagnak és ünnepi hatást keltsen a textúrája. Illetve hogy megfelelő cipővel kombináljuk, hiszen a bokánál csatos darabok például optikailag rövidíthetik a lábunkat. Jolly joker ilyenkor a nude színű magassarkú

Az elegáns nadrágokat bátran kombinálhatjuk mélyen dekoltált fesőkkel, bodykkal, esetleg crop fazonú darabokkal. A szezon egyik legnagyobb kedvence pedig a nadrággal azonos anyagból készült felsőrész, így érdemes szettben megvásárolni vagy varratni ezeket a fazonokat.

9 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest