Lenge nadrágokkal újítunk az esküvőszezonban

2019. június 13. |

Rengeteg esküvőre vagy hivatalos idén és nem akarsz mindegyiken ruhát vagy szoknyát viselni? Akkor ideje felpróbálnod néhány lenge nadrágot, overált vagy szuper kosztümöt, amikkel változatosabbá teheted a megjelenésed.

A romantikus ruhákon túl is létezik elegáns megjelenés. A lenge nadrágkosztümökkel megmutathatjuk a vagány oldalunkat is, eközben pedig amiatt sem kell aggódnunk, hogy az idő elromlik, és felbortja az outfit-terveinket. Remek választás lehet ilyenkor a széles palazzo fazon vagy a culotte hosszúságú pantalló is. A lényeg, hogy jó tartása legyen az anyagnak és ünnepi hatást keltsen a textúrája. Illetve hogy megfelelő cipővel kombináljuk, hiszen a bokánál csatos darabok például optikailag rövidíthetik a lábunkat. Jolly joker ilyenkor a nude színű magassarkú

Az elegáns nadrágokat bátran kombinálhatjuk mélyen dekoltált fesőkkel, bodykkal, esetleg crop fazonú darabokkal. A szezon egyik legnagyobb kedvence pedig a nadrággal azonos anyagból készült felsőrész, így érdemes szettben megvásárolni vagy varratni ezeket a fazonokat.

Fotó: Pinterest

Szólj hozzá te is!

Még több Divat