Öltözz a nyári telefontokodhoz!

2019. június 10.
Hamvas barack, trópusi falevelek és a vurslik cukorkarengetege: a telefontokunkon is visszaköszönhet a nyár életérzése. És ha már tokot válunk, miért ne inspirálhatna ez minket az öltözködés terén? A "matchy-matchy" rajongóinak kedvez a napi divatinspirációnk.

Korábban már ITT öltöztünk a telefontokunkhoz. Azoban az évszakváltással sokan lecseréljük a ruháink mellett a telefontokunkat is. Előtérbe kerülnek ilyenkor a gyümölcsös, frissítő hatású telefontokok, melyek vizuális esztétikájukkal próbálják csökkenteni a hőségérzetünket.

Természetesen a következő három összeállítás csupán inspirálció ahhoz, hogy a kreatív design hogy tud inspirációs forrásként szolgálni az öltözködés terén. A hamvas barack színe például nagyszerűen mutat napbarnított bőrön és az árnyalat kifinomultságát tovább fokozhatjuk egy, a balerinák próbacipőjéhez hasonló hatású, szaténfényű szandállal. A barack zöld zárának frissességét pedig egy bohó táskával jeleníthetjük meg az outfitben.

A neonos leveleket ábrázoló tok ezúttal csupán színeiben ihletett meg minket, így született a csupapöttyös outfit, mely vibráló zöld ruháját egy nomád hatású szandál és egyszerű fekete nyaksál töri meg. Kertipartikra tökéletes választás.

A harmadik, a cukorkaárnyalatok ihlette outfit már jóideje tartja magát a trendek között. A cukorkaszínek nudeszerű, fáradt árnyalatai egymással kombinálva is nagyon egyedi hatást keltenek. Ezúttal a pink, sárga és zöld szerelméből fogant szettet ajánlunk nektek, amihez természetesen a cukorkás tok sem maradhat el.

Tok Topshop £22.00, Ruha H&M 5990 Ft, Cipő Reserved 7995 Ft, Táska Zara 9995 Ft

Tok Zero Gravity/Spark le monde 12 490 Ft Ruha Zara 8995 Ft, Szandál H&M 6995 Ft, Hajpánt Reserved 1995 Ft

Tok Pull&Bear 1995 Ft, Kosztümnadrág Topshop £46.00, Póló H&M 4490 Ft, Hajpánt Zara 2995 Ft