Hordjunk jutát jutával!

2019. június 14.
A jutából főleg zsákokat és csomagolóvásznakat állítanak elő, idén azonban egyre több jutából készült terméket találhatunk a boltok polcain. Nem véletlen az anyag iránti fokozott érdeklődés, hiszen a masszivitása miatt praktikus kiegészítőket lehet készíteni belőle.

Hála a kreatív gondolkodású divat-szakembereknek, ma már könnyedén hozzájuthatunk ehhez a nemcsak izgalmas textúrájú, de kombinálás szempontjából is simulékony anyaghoz, amely megannyi kiegészítőnket díszítheti. Érdemes olyan ruhatárba beilleszteni, ami bővelkedik a színekben és mintákban, hiszen natúr árnyalatával és a természetességet képviselő textúrájával rendkívül jól csillapíthatja a színek kavalkádját.

De nemcsak a színes outfiteket teszi teljessé, hanem az egyszerű és nagyszerű, natúr összeéllítások koronája is lehet. A len és vászon anyagok esésének hála, lágy és gyengéd összhatást érhetünk el, amely nemcsak tengerparti szellőben lengedezve mutat jól, de a felforrósodott városi utcákon is jó szolgálatot tehet. A juta kiegészítőknél azzal is jól lehet játszani, hogy ugyanazt az árnyalatot több helyen is megvillantjuk az outfitünkben: a juta táskának például a jutatalpú papucs a tökéletes párja, de a kalap-öv kombináció is remekül mutat együtt. 

Ha még csak ismerkedünk ezzel az anyaggal, érdemes kisebb felületen viselni ezt. Becsempészhetjünk öv, fülbevaló formájában a gardróbunkba, hogy megnézzük tudunk-e azonosulni a stílusával. 

Juta magassarkú szandál Pull&Bear 9995 Ft 

Kerek juta strandtáska H&M 8995 Ft

Juta kézitáska H&M 7995 Ft

Juta öv Zara 5995 Ft

Juta talpú papucs Zara 14 995 Ft