Hordjunk jutát jutával!

2019. június 14. |
Central Médiacsoport Zrt.

A jutából főleg zsákokat és csomagolóvásznakat állítanak elő, idén azonban egyre több jutából készült terméket találhatunk a boltok polcain. Nem véletlen az anyag iránti fokozott érdeklődés, hiszen a masszivitása miatt praktikus kiegészítőket lehet készíteni belőle.

Hála a kreatív gondolkodású divat-szakembereknek, ma már könnyedén hozzájuthatunk ehhez a nemcsak izgalmas textúrájú, de kombinálás szempontjából is simulékony anyaghoz, amely megannyi kiegészítőnket díszítheti. Érdemes olyan ruhatárba beilleszteni, ami bővelkedik a színekben és mintákban, hiszen natúr árnyalatával és a természetességet képviselő textúrájával rendkívül jól csillapíthatja a színek kavalkádját.

De nemcsak a színes outfiteket teszi teljessé, hanem az egyszerű és nagyszerű, natúr összeéllítások koronája is lehet. A len és vászon anyagok esésének hála, lágy és gyengéd összhatást érhetünk el, amely nemcsak tengerparti szellőben lengedezve mutat jól, de a felforrósodott városi utcákon is jó szolgálatot tehet. A juta kiegészítőknél azzal is jól lehet játszani, hogy ugyanazt az árnyalatot több helyen is megvillantjuk az outfitünkben: a juta táskának például a jutatalpú papucs a tökéletes párja, de a kalap-öv kombináció is remekül mutat együtt. 

Ha még csak ismerkedünk ezzel az anyaggal, érdemes kisebb felületen viselni ezt. Becsempészhetjünk öv, fülbevaló formájában a gardróbunkba, hogy megnézzük tudunk-e azonosulni a stílusával. 

Juta magassarkú szandál Pull&Bear 9995 Ft 

Kerek juta strandtáska H&M 8995 Ft

Juta kézitáska H&M 7995 Ft

Juta öv Zara 5995 Ft

Juta talpú papucs Zara 14 995 Ft

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Így kombináld az ajándék táskánkat! ajándék táska

Így kombináld az ajándék táskánkat!