Véget nem érő nyár: a Franciska Németh legújabb, 2019-es nyári ékszerkollekciója

2019. június 14.
Csigák és kagylók: Németh Franciska legújabb ékszerei a nyár elmaradhatatlan kiegészítői.

Tengeri csillagok, csigák és fésűkagylók: a 2019-es nyári ékszerek a márka már meglévő kagylós és klasszikus formavilágú kollekció darabjait bővítik ki, amelyek a nyár elmaradhatatlan kiegészítői. A legújabb, pici kagylók finom, stiftes fülbevalókra és leheletvékony láncokra kerültek, amelyek a hétköznapok tökéletes kiegészítői.  Ezek mellé érkezett néhány igazán extravagáns és feltűnő ezüst és aranyozott ezüst darab – mint egy óriási csillag és nagy kagyló – is, amely bármilyen nyári szettet feldob. A kifinomult ám részletgazdag kollekció meglévő ékszereit pedig hamarosan finom, vékony gyűrűk is ki fogják egészíteni egy különleges kő, és nagy, kovácsolt, de könnyű fülbevalók mellett.

Franciska még 2016-ban készítette az egyik első, kagylós ékszerét – egy rövid, choker láncon függő kagylós medált – egy barátja húgának. Az ékszer végül olyan nagy tetszést aratott, hogy a tervező megtartotta az öntőformákat, és azóta közkívánatra több kagyló-fülbevaló is készült már. Az első Franciska Németh csillag-ékszert pedig még Tompos Kátya viselte a Valami Amerika 3 esküvői jelenetében. „A kagylóban azt szimbolizálja, mennyire imádom a tengert. Csodaszép, finom formának látom, és nagyon szeretem, hogy az utolsó, apró karcolásig benne van minden az öntőmintában. A kollekció felidézi számomra, mennyire örültem három éve, hogy az a darab olyan szépen sikerült. Az volt életem második megrendelése, és akkor kellett először öntetnem, nagyon aggódtam, hogy jól sikerüljön” – emlékszik vissza.

A fiatal ékszertervező, Németh Franciska idén debütáló, nevét viselő márkájának darabjai az időtlenség és a modernség határmezsgyéjén találhatóak: ékszerei ma is divatosak, de célja, hogy évtizedekig hordható darabok kerüljenek ki a kezei közül. A dizájner egyik fő inspirációs forrása a tengeri élővilág és a természetes formák – a kagylóforma pedig a márka logójában is megjelenik.

A darabok megtalálhatóak a Je Suis Belle üzletében (Bp. Paulay Ede u. 67.)

Kattints a galériára a kollekció darabjaiért!

6 fotó megtekintése

fotó: Dombóvári Judit

Instagram: @franciskanemethjewellery

Facebook: Franciska Németh