Vagány szettek a Milan Men’s Fashion Weekről

2019. június 18.
Ahogyan azt már megszoktuk, az idei Milan Men's Fashion Week sem szűkölködött bevállalós szettekben. Ez az a divathét, ahol a férfi outfitek is sokkal izgalmasabbak, mint általában. 

A divatheteket nemcsak az impozánsabbnál impozánsabb show-k miatt, hanem a látogatók merész, kifinomult vagy éppen őrült szettjei miatt is szeretjük. Ők azok, akik hordhatóvá és személyessé teszik a tervezői darabokat és látásmódot, mellyel iránymutatást adhatnak a többi fashionistának is. Így volt ez idén Milánóban is, a férfiakat a középpontba állító Men’s Fashion Weeken.

Hódítottak a vibráló, neon árnyalatok a milánói férfi divathétre érkezők körében. A pink miniruhától a neon lime zakón át a narancssárga egyberuháig mindent megtalálunk a streetstyle szettekben. Sláger volt a nyers anyagokból készült tunika és nadrág is, mely olivazölddel, feketével naturalisztikus, vagy feltűnő árnyalatokkal kombinálva tökéletes eklektikus hatást kelt.

Az ugly sneakerek helyett a kifinomult olaszok idén csinos topánkákat és visszafogottabb fehér sportcipőt választottak, amivel stílusosan lazították az elegáns szetteket. Ezt mindenképpen érdemes eltanulni tőlük, ha friss és izgalmas lookra vágyunk!

9 fotó megtekintése

Fotó: Profimedia – Red Dot