Viseljük magunkon a tenger kincseit

2019. június 26.
Táskára, hajbavalóra, illetve telefontokra is jut az idei nyár kedvencéből, a tenger kincseiből. Mutatjuk öt tenger ihlette kedvencünket!

Nem feltétlenül szükséges ezen darabokat tengerparti viselettel, bikinivel vagy kimonóval kombinálni. Bátran viselhetjük a hétköznapokon, színben harmonizáló darabokkal is a csillagokkal és kagylókkal ékesített darabokat, melyek segítségével urbánus közegbe is magunkkal hozhatjuk a tengerparti életérzést.

Használhatjuk a kagylókat és csillagokat vagány szettek tompítására és viselhetjük elegáns, lágy megjelenések erősítésére is. Érdemes letisztult darabokkal vegyíteni őket, hiszen ezek az ékek már önmagukban meghatározó hangulatot képviselnek, így ha túlzásba visszük a viselésüket, könnyen átcsaphat ízléstelenségbe az összkép. Finom arany, naturális kiegészítőkkel keverve azonban tökéletes lehet az összhatás.

Minél különlegesebb egy dísz, minél látványosabb helyen helyezkedik el, annál könnyebb dolgunk van, hiszen egyszerű darabokkal kiegészítve is megkomponáltnak hat az outfitünk. Nem mellesleg a fogason is remekül mutatnak a tenger ihlette táskák, tehát az otthonunkat is öltöztethetjük velük!

Kagyló mintás táska H&M 3995 Ft

Tengericsillagos hajcsat pár Valet Studio / Sparkle le monde  15 990 Ft

Kagyló díszes táska Aranaz / Sparkle le monde 69 990 Ft

Tengeri kincsek ihletésű táska Topshop £30.00

Kagylós telefontok Topshop £15.00