Nappal véd a napsugarak ellen, este tökéletes kiegészítő a kimonóköntös

2019. június 19.
A kimonók nemcsak átmeneti időben tesznek remek szolgálatot, – kiváltva a dzsekiket, kabátkákat –, hanem nyáron is rengeteg módon kombinálhatjuk őket. Tulajdonképpen nemcsak a metropoliszok utcáin sétálva teszik teljessé életünket, hanem a strandon, tengerparton is kényelmes, lenge viseletet jelentenek, mely véd minket a káros napsugarak ellen is.

 Egy izgalmas kimonóköntös párosítható farmerral, a meleg időre való tekintettel rövidnadrággal, bikinivel, fürdőruhával, bodyval is. A gombos, ruhává alakítható verziókban pedig egész nyugodtan lesétálhatunk a vízpartra, ezzel is redukálva a magunkkal cipelt ruhadarabok számát. Majd a fürdőzés végeztével összekötve besétálhatunk benne bármely bárba…

A kimonóköntös a leégésre hajlamos bőr legjobb barátja és azoknak is praktikus alternatívát nyújt, akik nem szertik minden testrészüket fedetlenül hagyni, hiszen anyagának, mintájának és gyorsan változtatható fazonjának hála kilókat faraghatunk le vele a testükből. De nem csak a kilók elrejtéséhez lehet kulcs, hanem az előnyös részek kiemelésében is segítségünkre lehet. Ilyen például az övvel, megkötővel ellátott kimonó, melynek közreműködésével mind a körte, mind a szögletes alakkal megáldott emberek darázsderekat és kerekdedebb formákat varázsolhatnak maguknak.

Nemcsak minták terén lehetnek mozgalmasak ezek a darabok, díszíthetik őket bohó szegélyek, rojtok, bojtok, dekoratív szalagok is, – éppen ezért ajánljuk ezeket a csodadarabokat olyan ruhák kedvelőinek, akik szeretnek játékosságot csempészni az egyszerű összeállításokba, és szeretnek kiegészítők segítségével hiperstílusos összhatást elérni még a nyári forróságban is. 

10 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest