5 napszemüveg, amelyre érdemes beruházni

2019. június 20.
Igen nehéz megtalálni a megfelelő napszemüveget, ami tökéletesen keretezi szemünket, tükrözi személyiségünket és jól illeszkedik ruhatárunkba. Nehéz, ha az embernek nem elég egy szimpla fekete, átlag keretes napszemüveg, hanem kicsivel különlegesebb darabra vágyik. Sőt, valójában a klasszikus fekete, minden szetthez illeszkedő napszemüveg megtalálása is igazi kihívás lehet, hiszen könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Összeállításunkban öt örökdarabot mutatunk segítségképpen. 

Sokszor probléma lehet, hogy a keret tökéletes, szerelem első látásra, de a szár valami olyan éket visel, ami nem a mi stílusunk. Olykor kompromisszumokat kell kötnünk, de talán a legnagyobb titok, hogy minél több darabot próbáljunk fel! Hiszen próba nélkül, akár interneten rendelés esetében, beleeshetünk egy gyakori csapdába: miszerint, ha az adott fotón szereplő modell arca valamennyire hasonlít a mi arcformánkra, akkor nem lehet probléma. Pedig ezt sok esetben a fotók retusálása is befolyásolhatja.

Másik ilyen csapda lehet, hogy az éppen futó trendek elcsábítanak minket és olyan formájú keretet erőltetünk, ami egyáltalán nem előnyös számunkra. Keskeny arcformával rendelkező emberek ne essenek a celebek álcájaként használt hatalmas lencsék bűvöletébe, akinek pedig inkább szögletes az arca, annak érdemes kerek, ovális darabokat választani, mert az lágyítja a vonásait. Ezzel ellentétben viszont a kerekebb arcú embereknek érdemes olyan kiegészítőt választani, amely nyújtja az arcot, ezt szögletes formákkal igen könnyű elérni.

Fekete kerek napszemüveg Thomas Sabo 61 100 Ft

Arany keretes napszemüveg Thomas Sabo 67 800 Ft

Fém keretes napszemüveg Thomas Sabo 61 100 Ft

Szögletes napszemüveg Adam Selman X Le Specs/Sparkle le monde 33 590 Ft

Modern macskaszem napszemüveg 33 590 Ft