5 nyári alapdarab, aminek a kapszulagardróbban a helye

2019. június 21.
Összeállítottunk egy listát az idei nyár must have alapdarabjaiból, melyekkel akár a vásárlásaink számát is csökkenthetjük, hiszen a következő darabok kényelmesek és sokféleképpen variálhatók.

Basic ruha

Hihetetlen, hány stílust képviselhetünk egyetlen ruha viselésével, mindössze azáltal, hogy a kiegészítőinket variáljuk. Érdemes egy alapszínt választani, hiszen ezzel is több irányt adunk magunknak ahhoz, milyen módon alakítsuk ki az aznapi szettünket.

Egy nude ruhához egy fekete táska illesztése például merőben más ízt ad az összeállításnak, mint egy neondzseki. Csak rajtunk áll a variációk száma!

Ruha H&M 3995 Ft

Batikolt ruhadarab

Korábban is találkozhattunk vele az évek során, nem is egyszer. Rég nem látott ismerősként üdvözölhetjük, de ne ragaszkodjuk az akkori önmagához, dobjuk fel napjaink trendjei szerint a batikolt darabokat! Ha szeretnénk, tetőtől-talpig viselhetjük a mozgalmas mintát, amelyet akár saját magunk is elkészíthetünk.

Ruha Zara 16 995 Ft

Kényelmes papucs

Az egyik leghasznosabb darab, legyen akár 2017 vagy 2019 nyara. Ahogy a többi testrészünket felszabadítjuk a meleg és hosszú ruhák rabsága alól, úgy a virgácsaink is megérdemlik a szellőzést. A kecses papucsok a sportosabb ruhákat lágyítják, a vagány, sötét színűek pedig a romantikus ruhadarabokat bolondíthatják meg.

Papucs Reserved 14 995 Ft

Kimonó

Ápol és eltakar. Legjobban így lehetne jellemezni ezt a darabot. Aki esetleg nincs jóban a karjával és szívesen elbújtatná azokon a napokon is, mikor egy csinos trikóba bújna, akkor a legmegfelelőbb választás ehhez a kimonó. De azoknak is meleg szívvel ajánljuk, akik lecsalnának csipőjük méretéből, hiszen ezek az általában gomb vagy kapocs nélküli darabok slankítják az embert.

Természetesen a megkötős darabokért is rajongunk, ezek kifejezetten a derekat emelik ki. Remekül mutatnak rövidnadrággal, lazább, bővebb nadrágokkal és farmerrel is egyaránt. Ha egyszerűen nem szeretünk egy szál bikiniben vagy fürdőruhában flangálni a parton, akkor is az univerzális kimonó lesz a megoldás!

Kimonó Pull&Bear 8995 Ft

Hajpánt

Nevetségesnek tűnhet, hogy éppen egy ilyen apró kiegészítőt emelünk ki a rengeteg darab közül, de bizony a hajpánt szinte a legjobb szolgálatot teszi egy izzasztó, perzselő nyári napon. Gondoljunk csak bele, mikor az egész testünk a napolajtól fénylik, a víz saját akarata szerint alakította hajunkat és nem éppen napjaink trendjei szerint, akkor nincs más dolgunk, mint  előhúzni a táskából ezt a rendkívül kicsike helyen is megférő, tökéletesre szabott anyagdarabot.

Hajpánt Zara 2995 Ft