Mesehős-őrület a divatban is

2019. június 27.
Az óvodában a legtöbben hercegnőt játszottak volna, de Csészikének senki nem öltözött farsangon. Hófehérkéért mindenki rajongott, de Demona kitartását ki értékelte? Legyen szó jó vagy rossz mesehősről, mindannyian választhatunk magunknak néhány – akár gyerekkorunkban kevésbé népszerű – kedvencet ebben a szezonban.

Ezek a mintás pólók emlékeztethetnek minket, hogy olykor érdemes kizárnunk a külvilág zordságát és az elvarázsolt oldalát szemlélni az életnek. A másik ok pedig, amiért érdemes beszerezni néhányat ezekből a darabokból, az az, hogy remekül mutatnak romantikus szoknyákkal, de akár egy egyszerű farmert is feldobhatunk velük. Az elegáns nadrág – mesefigurás póló kombó, pedig a szívünk csücske!

Ha egy mozgalmasabb mintával ellátott pólóra esne a választásunk, akkor ajánlott alapszínű pólót magunkévá tenni. Hiszen a fehér és fekete alapszín megkönnyíti egy másik darabbal való társítást. Ez pedig fordítva is igaz: ha éppen csak mesehősünk neve ékesíti feliratként ruhadarabunkat, akkor lehetünk merészek és egy élénk színt is bátran birtokba vehetünk.

Nem csak elegáns nadrággal, de elegáns blézzerrel vagy akár kosztümmel kombinálva is sikert arathatunk. Mutatjuk, mit is jelent ez a gyakorlatban: 

1.szett

Póló Zara 4595 Ft, Szoknya H&M 5995 Ft, Szandál Reserved 6995 Ft, Napszemüveg Pull&Bear 2995 Ft

2. szett

Póló Zara 4595 Ft, Nadrág H&M 3995 Ft, Cipő Reserved 5995 Ft, Hajpánt Pull&Bear 1595 Ft

3. szett

Póló Zara 5595 Ft, Szoknya H&M 4090 Ft, Cipő Reserved 9995 Ft, Táska Reserved 8995 Ft