Hilary Duff istenien néz ki tetőtől talpig virágos szettjében

2019. június 17.
A maxiruhák tredje idén nyáron is töretlenül tartja magát. Hilary Duff virágos verzióban vásárolgatott párjával és istenien festett a nyári szettjében. 

Hilary Duff stílusát egyszerűen imádjuk: romantikus, mégis olykor-olykor van benne valami vagány is. Éppen ilyen a legutóbbi street style szettje is, melynek fő komponense egy virágmintás ruha fodros aljjal. A szettet Duff egy csontszínű táskával egészítette ki, illetve egy tükörfényű szemüveggel, mellyel megtörte a look romantikus hangulatát és egy fokkal izgalmasabbá varázsolta az outfitet.

Ha ellesnénk ezt a lookot, akkor a virágmintás maxiruháknál két dologra érdemes figyelnünk: egyrészről hogy az apró mintákat részesítsük előnyben, akkor, ha optikailag karcsúsítanánk a sziluettünket, másrészről pedig hogy megfelelő szabásvonalú ruhát válasszunk. A szupermaxi look ugyan trendi idén, de a magas, vékonyabb termetű nőknek áll a legjobban, az alacsonyabbak válasszanak inkább felül passzosabb, megtűzött fazont, ami a hátrésznél vagy a dekoltázsnál V- vagy U-alakban nyitott.

Kiegészítők terén pedig csak a képzeletünk szabhat határt az outfitnek, bátran megbolondíthatjuk a ruhát sportcipővel, magassarkúval, övtáskával, turbánnal vagy a szezon újdonságával, a halászsapkával is, ha ahhoz tartja kedvünk. Estére pedig vegyünk hozzá farmerkabátot vagy vékony bőrkabátot.

Fotó: Profimedia – Red Dot