Slick Woods felső nélkül reklámozza a The Kooples cipőit

2019. június 19.
Rihanna múzsája, a 22 éves Slick Woods ezúttal a The Kooples márkával működik együtt. Ahogy azt már a modelltől megszoktuk, ezúttal sem ortodox képek készültek a kollaboráció keretében.

Rihanna Fenty-showján majdnem kilenc hónapos terhesen, hatalmas hassal vonult és táncolt Slick Woods, majd kilenc hónapra rá már a The Kooples márka kampányában pózol a szupermodell. Az izgalmas karakterű lány tökéletesen illik a cipőmárka érzésvilágához: a vagány, utcai trendeket követő márka éppen olyan, mint amilyennek a fiatal anyukát ismerjük.

A márkával kollaborált már Emily Ratajkowski, Irina Shayk és Stella Maxwell is –  hozzájuk képest is merész vállalás a modell, aki misszióként tekint a testváltozásainak kifutóra vitelére és akit vagy utálni vagy imádni lehet ezért.

A The Kooples új cipői tökéletesen beleillenek az idei trendekbe, 2019-ben ezeket a szuperkényelmes és sportos cipőket akár elegáns ruhákkal is felhúzhatjuk, de akár fürdőruhához is felvehetjük őket, ahogyan azt a Trónok harca szereplői is megmutatták néhány napja a Széchenyi fürdő vendégeinek.

Fotó: Profimedia – Red Dot