A táska funkciója, hogy elrejtse a cuccainkat – de nem idén!

2019. június 28.
Mikor látunk egy áttetsző táskát, elsőre az jut eszünkbe, hogy a világért sem mutogatnánk a vándorcirkuszszerű retikülünk tartalmát. Azonban lehet ezt okosan is csinálni!

Egy áttetsző táska mintája a tartalma, így könnyedén bohó és fesztiválos hatást érhetünk el vele. Ráadásul a gondosan megválasztott piperetáskánk nem csak a mi szemünket gyönyörködtetheti egy ilyen áttetsző darabban… Ha outfitünkben éppen a kék szín dominál, akkor több kéket, hideg árnyalatot is csempészhetünk a belsejébe. Vagyis jobban belegondolva egy táskát vásárolunk, de akár százat is csinálhatunk belőle azáltal, hogy milyen kardigánt dobunk be magunknak estére vagy milyen kendővel béleljük ki ezt az extrém darabot.

Nem csupán értékeinket pakolhatjuk bele, de remek masszív bevásárlótáskává is avanzsálhatjuk. Répák, zellerek, saláták díszíthetik, kicsi humorral fűszerezve a fárasztó, nap végi bevásárlásokat.

Ha nem rendelkezünk csinos kozmetikai retiküllel, akkor sem kell kétsgébe esnünk, ugyanis már olyan átlátszó táskát is vásárolhatunk, melyhez járnak ilyen tasakok, ezzel megkönnyítve az egyébként magánügynek számító dolgok elrejtését. Értékeinket féltve szintén választhatunk plusz zsebecskéket, melyeknek variálása szintén színesebb gardróbot eredményez.

Áttetsző táska fém karikával H&M 6995 Ft

Tágas sminktáska H&M 2995 Ft

Áttetsző táska kozmetikai készlettel Reserved 5995 Ft

Áttetsző sárga shopper táska Reserved 2495 Ft

Áttetsző és átakaszthatós táska Topshop £25.00