A fesztiváldivatban nincs olyan, hogy túl extrém – mutatjuk a legmenőbb újdonságokat

2019. június 25.
A fesztiválszezon olyan, mint egy divatos karnevál: legtöbben olyan viseletet is kipróbálnánk ilyenkor, amit hétköznapokon nem mernénk. Összeállítottunk egy listát azokról a trendekről, melyekkel idén biztosan találkozni fogunk a legmenőbb zenei fesztiválokon. 

Díszes melltartók, topok

Ha szeretnénk, hogy egy-egy különleges kiegészítő összeállításunk kulcsdarabjává váljon, akkor a legkézenfekvőbb, hogy a melltartónkat vagy a topunkat emeljük fesztiválszintre. Mivel a fesztiválokon tulajdonképpen semmi sem számít soknak, nem kell arra törekednünk, hogy a hozzáillesztett darabok tompítsák ezek fényét. Sőt, mi arra bátorítanánk mindenkit, hogy kombinálja hasonlóan csillogó, díszített ruhákkal a felsőket! Arra viszont készüljünk fel, hogyha lehűl éjjel a levegő, érdemes egy olyan kimonót is bekészíteni, mely nem ront az összképen, és nem takarja el teljesen topunkat. 

Különleges kimonó

Ha napközben nem éreznénk annyira bátornak magunkat, hogy egy szál croptopban vagy melltartóban flangáljunk, akkor érdemes egy különleges díszítésű, fazonú és textúrájú kimonót választani. Ez lehet rövid, akár hosszú, bohém, romantikus a csipke anyagnak köszönhetően vagy éppen áttetsző a drámai hatás érdekében. Nem mellesleg ez a ruhadarab véd a déli napsugarak káros hatásai ellen is.

 

Fejdíszek

Stílustól függően választhatunk koronát, köves hajpántot, tollas díszt vagy virágokból készült füzért az idei fesztiválszezonban! A lényeg, hogy magunkénak érezzük az adott darabot. Ha nem találtad meg a megfelelően feltűnő ruhát, akkor itt a lehetőség, hogy egy fejdísszel tűnj ki a tömegből. A basic ruhákat is varázslatossá, különlegessé teszi, így arra is lehetőséged van, hogy a fesztivál bejáratánál alakulj a nyár királynőjévé.

4 fotó megtekintése

Hatalmas nyakláncok, hámok

A legkényelmesebb trikódat nem cserélnéd le, de te is szeretnél különleges megjelenésben részesülni? Akkor érdemes nyaklánc vagy láncos hám formájában sajátoddá tenni az érzést! Legjobban az egyszerű ruhadarabokat lehet kiemelni ezekkel az extrém nyakláncokkal vagy hámokkal, de azért a mintás ruhák sem megvetendők, hiszen ha lúd, akkor legyen kövér…

4 fotó megtekintése

Áttetsző maxik

Mindig simogattad ezeket a leheletnyi ruhákat az üzletekben, de sosem vásároltad meg, mert nem tudtad hová viseld? Remek lehetőség ezeket a darabokat fesztiválokon felavatni! Megbolondítják a farmer+póló kombinációkat, bohém viseletet biztosítanak. Minél díszesebb, hosszabb egy darab, annál jobb!

3 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest