Újítsunk be néhány horgolt nyári cuccal!

2019. július 05.
Mikor a horgolt anyagokra gondolunk, nem féltétlenül a nyár jut eszünkbe, inkább a kandallónál ücsörgés, forró tea és egy jó könyv. Ennek a képnek a szétoszlatására gyűjtöttünk össze olyan darabokat, melyek tökéletesen megállják a helyüket a nyári napokon is.

Természetes anyagból készül, natúr színekben pompázik és bohó energiákkal bolondítja meg a legegyszerűbb szettjeinket is: újra visszatért a retró kedvencünk, a horgolt divat.

Bármennyire is imádjuk ezt a stílust, óvatosan kell bánnunk a testre simuló horgolt darabokkal, mert ez az anyag rendkívül cseles és megmutatja testünk minden domborulatát. Ha úgy érezzük, még nem minden porcikánk érett meg a viselésére, akkor ajánlatos inkább egy kiegészítőt vagy oversize darabot beilleszteni az összeállításunkba. Ilyenek lehetnek a szandálok, táskák, fülbevalók vagy akár nyakláncok is, amelyek természetességükkel varázsolják teljessé megjelenésünket.

Bevállalósabbak esetleg szoknya vagy nadrág formájában is próbálkozhatnak a horgolt cuccokkal. Kombináljuk őket más anyagból készült kabátkákkal, hosszabb ingekkel, bőrrel, farmerral vagy pamuttal. 

Horgolt felső H&M 5995 FtCsokoládébarna bikinifelső H&M 4890 Ft

Gyöngyökkel díszített táska Zara 8995 Ft

Horgolt ruha Topshop £29.00

Horgolt fehér póló Pull&Bear 4995 Ft