Nem kedveled a rövidnadrágot? Mutatjuk a hosszúszárú kánikula-alternatívákat

2019. július 08.
Sokan vagyunk, akik valamilyen okból nem szeretnénk megmutatni a lábukat nyaranta. Negyven fokban nincs is rosszabb egy izzasztó hosszúnadrágban takargatni magunkat. De ha még nem érezzük készen magunkat arra, hogy feltárjuk a világ előtt a virgácsainkat, akkor sem kell feltétlenül megsülnünk! Mutatjuk a legszebb és legpraktikusabb hosszúszárú kánikulanadrágokat. 

Úgy valljuk, minden láb gyönyörű, hiszen olyan utakra vihet, amely örömöt és boldogságot ad. Ha viszont úgy érzed, formálható az alakod és nem érzed jól magadat a bőrödben, akkor ne habozz elkezdeni dolgozni rajta! Persze az is teljesen rendben van, ha formás láb ide vagy oda, maradnál a hosszú verzióknál… Ezeknél a menő, szellőző daraboknál csak a bokádat kell megvillantanod.

A már tavaly is dübörgő culotte fazon továbbra is hódít. Az alacsonyabb lányok mindenképp magasított derekút válasszanak ebből a fazonból, különben a nadrág rövidülése a test optikai rövidülését is eredményezheti.

E mellett idén elszédítenek minket az extra bőséggel megáldott szárú nadrágok is, amelyek szinte már szoknyának számítanak, valamint a szezon sztárjai, a múltat idéző vászondarabok is kívánkoznak ruhatárunkba. Remekül párosíthatóak ezek a főként nude és naturális színekkel rendelkező nadrágok más természetes árnyalattal, de egy-egy energikus színű darabot is beszerezhetünk a stílusból. A lenge és bő fazonok roppant simulékonyan idomulnak az idei trend diktálta lábbelikhez is. Jöhetnek a hosszabb orrú szandálok, utcai pántos papucsok, háncstalpú vászoncipők vagy éppen a túlméretezett sneakerek cipők is akár, de rettentő jól állnak a kecses, finom lábujjközes papucsok is a bő száraknak. 

9 fotó megtekintése