Hordjunk nyáron pirosat naranccsal és ciklámennel!

2019. július 04.
Azt mondják, a tűzpiros szín a szenvedélyt, határozottságot hivatott jelképezni. Aki szerelmese ennek a színnek, az bátran viseli, nem fukarkodik a mennyiséggel. Viszont aki éppen csak barátkozik vele, annak érdemes nem kifejezetten a piros darabokkal variálni, hanem melegebb, piroshoz közelebb álló árnyalatokkal tenni mindezt. Mutatjuk, hogyan!

A narancssárga, mandarin, rózsaszín, ciklámen vagy a púderesebb árnyalatok is kiegészíthetik a tűzpiros ruhadarabjainkat ebben az évszakban. Régebben kifejezetten tilották a rózsaszín és a piros vegyítését, de 2019-ben abszolút lehet stílusosan is kombinálni ezt a két markáns színt. Annál is inkább, mert sápadt és barna bőrön egyaránt jól mutat, hiszen előbbi esetében egy kis egészséges pírt varázsol orcánkra, utóbbi esetében pedig kiemeli kreol bőrünket. 

Mindenképp készülnünk kell arra, hogy a vibráló meleg színeket tudni kell viselni, hiszen biztosan nem fogunk ezekben beleolvadni a hömpölygő tömegbe. Azonban a kiegészítőkkel érdemes csínján bánnunk, mert ilyen karakteres színek mellett könnyen túlzásba eshetünk velük. Ha a ruhánk már tartalmaz cikláment és vérnarancsot, akkor a táskánk ne legyen mintás vagy fényes, válasszunk inkább púderesebb, visszafogott darabot hozzá. Persze abban az esetben egészen más a helyzet, ha maga a ruha egyetlen színt hordoz és ehhez párosítunk egy másik meleg árnyalatot táska vagy egy cipő formájában!

Nem csupán számunkra lehet üdítő egy-egy jól megválasztott színes szett, de annak is mosolyt fog csalni az arcára, aki ránk pillant egy ilyen vidám szettben.

10 fotó megtekintése

Fotók: Pinterest