Legszebb nyári papucsok

2019. július 15.
Nyári hőségben legszívesebben lebegnénk a forró aszfalt felett és nem azon lépkedve hagynánk égni a lábunkat a cipőben. Hála napjaink trendjének, ma már valamivel szabadabban választhatunk lábbelit és egy elegáns papucsban is megjelenhetünk a megbeszéléseken.

Természetesen nem egy strandpapucsra vagy egy szilikon csillámos csodára gondolunk, hanem egy kecses darabra, mely hozzáad, nem elvesz az outfitünk összetételének minőségéből. Sok kritériumnak kell megfelelnie az utcai papucsainknak még akkor is, ha az adott darab elegánsabb. Például nem mindegy, milyen a lábunk formája. Hiszen például érdemes óvatosan bánni a sok, vékony pántos papucsokkal azoknak, akiknek szélesebb a lábfeje. Ahogyan a ruháknál, úgy a nyári papucsoknál is érvényes, hogy egy nem jól megválasztott méretbe való beletuszkolás az ellenkező látványhatást éri el. Éppen ezért érdemes személyesen szert tenni a kiválasztott darabra és nem internetről rendelni, hogy biztosak legyünk, számunkra a legelőnyösebb darabot vásároltuk meg.

Válasszunk olyan darabot, amely elrejti az előnytelen részeit a lábfejünknek, de kiemeli az előnyöset. Ha például szélesedő a lábfejünk, akkor érdemes olyan lépőkét választani, amely keskenyedő felsőrészével formálja a lábunkat vagy éppen a boka felé tereli a tekintetet. Aki kilométereket is képes megtenni egy nap, annak feltétlenül érdemes sétálgatni próba idején a frissen beszerzett nyári papucsában, hiszen egy küllemre tökéletesnek tűnő darab van, hogy csak hosszú percek után válik kényelmetlenné. 

Szegecses papucs Zara 8995 Ft

Csatos papucs Zara 8995 Ft

 

Zárt papucs Vagabond/Answear 19 990 Ft

Nude papucs Vagabond/Answear 19 990 Ft

Papucs arany díszítéssel Massimo Dutti 14 995 Ft