Megérkezett Anna Daubner és Chez Dodo közös kollekciója

2019. július 22.
Anna Daubner és a Chez Dodo már többször mesterkedett együtt az elmúlt években és most egy igazán különleges és üde desszertkollekciót találtak ki közösen, hogy a nyarat feldobják.

Dodo imádja Anna nyári kollekcióját, az élénk málnaszín és a púderrózsa izgalmas ötvezete egyből meg is ihlette: „Anna ruháiban azt szeretem a legjobban, hogy nőiesek, ugyanakkor rengeteg romantika és játékosság van bennük. A színek egyből rabul ejtettek. Nem tudtam másra gondolni, mint egy csodás kertre, ahol a nyugágyból falatozom a legfinomabb málnás-vaníliás francia desszerteket!”

A kollekció amiatt is izgalmas, mert Dodo ezúttal nem csak macaronokban, hanem olyan francia kulcsdesszertekben is gondolkodott, mint az isteni petit choux, a roppanós éclair tarte, az elbűvölő madeleine és a megunhatatlan canelé. Az összekötő elem mindegyik esetében az üde, illatos és friss málna és krémes vanília vagy dulcey krém.

Dodo saját bevallása szerint nagyon izgult, amikor Anna először megkóstolta a kollekciót. Úgy tűnik nem volt miért. „Minden harapás maga volt a csoda! Egyszerűen nem tudok kedvencet választani, így együtt, az összeset kérném egyszerre!” – mondta Anna, amikor a Chez Dodoban először kóstolta az újdonságokat.

Helyszín: Writer’s Villa

Fotó: Glódi Balázs

A kollekció elérhető a Chez Dodoban.