Szaténos elegancia nyáron is

2019. július 26.
Minden fazonnak és ruhadarabnak jól áll a szatén anyag, mely különleges esése finom eleganciát kölcsönöz viselésének. Ezúttal megmutatjuk, hogyan is érdemes a szatént párosítani más anyagból készült darabokkal. 

A teltebb idomokkal rendelkező embereknek érdemes sötétebb verziókat beszerezni szaténruhákból, mert mivel alapvetően egy fényes anyagról beszélünk, ezért önmagában nem csak az előnyös részeinket emelheti ki. Világosabb opciókkal azok az emberek élhetnek, akik inkább csípőben formásabbak, nem melltájékon.

Ha a pántos változat csábít leginkább minket, akkor a különböző egyszínű pólókkal való kombinálás is segítségünkre van, így hétköznapi viseletté formálhatjuk ezeket az anyagukból fakadóan elegánsnak ható dresszeket.

De kiegészítőkkel is módosíthatjuk a szatén anyagok hatását. Ha egy kecsesebb, vékony övvel kombináljuk, akkor fokozzuk az eleganciát, viszont ha egy szegecses vagy bohókás mintás szíjjal dobjuk fel, akkor a vagányságát erősítjük a viseletünknek.

A lábbelikkel való összekapcsolása is a játék része: egy bakanccsal variálva, egészen más hatást érünk el, mintha egy körömcipővel hordanánk az áhított ruhát. Abban az esetben ha tartanánk attól, hogy kombiné hatása van az összeállításunknak, akkor nem csupán alá vehetünk fel egyszerű pólókat, de rá is vehetünk különböző anyagú és hosszúságú pulóvereket, esetleg ingeket, így varázsolva őket munkahelyünkre szánt outfitté.

11 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest