All white szettek kánikula idejére

2019. július 01. |

Sokszor halljuk, hogy a fehér szín optikailag nagyít, azonban ebben a formában ez nem igaz. Ugyanis nem mindegy milyen fazonról, textúráról beszélünk.

A nyári hőségben különösen praktikus választás lehet egy ‘all white’ outfit. Az már a mi döntésünk, hogy milyen kiegészítőkkel bolondítjuk meg: ugyanolyan fehérrel, a fehér más árnyalataival, színesekkel, esetleg mintásakkal bohóvá alakítva a letisztult megjelenést. Sokszor az anyagtól függ milyen eseményre viselhetjük ezeket a vakító összeállításokat. Különleges, naturalisztikus megjelenést kölcsönöz a lenge anyagból készült darabok viselése, vagány összejövetelekre pedig a farmerből és masszívabb anyagú ruhadarabokból álló szetteket ajánlunk.

Ha valaki ódzködik a fehér outfitektől, akkor megtörhetjük a szín monotonitást egy sötétebb csíkkal a derékon, – mondjuk egy övvel– vagy alaktól függően azon a tájékon, amelyet előnyösebbeknek érzünk. Remekül mutat napbarnított bőrön és a porcelán fehér bőr drámaiságát is ragyogóvá emeli az all white. Mivel egy basic, mindenhez passzoló színről beszélünk, így bátran állthatjuk, hogy ezen összeállítások abszolút nem köthetőek nemhez és korhoz! 

Fotó: Pinterest

Szólj hozzá te is!

Még több Divat