Selena Gomez magát csodálja a legújabb Puma-kampányban

2019. július 28.
A képeken az énekesnő egy medence partján pózol a vagány sportszerelésben, közben pedig a vízfelszínben és a körülötte lévő tükrökben csodálja magát.

A tavalyi év végén újra autoimmun betegsége kapcsán, majd a Bieber-Baldwin esküvő miatt írtak Selena Gomezről, és bár az előbbi tényleg sok szenvedést okoz neki, volt szerelmének házassága állítólag egyáltalán nem érintette meg.

Mostanság azonban újra vagány sminkjei és csodaszép ruhái, meg persze izgalmas divatkampányai miatt kapták fel a lapok. Legfrissebb kampányát a Pumának készítette: a fotókon egy medence partján pózol a menő – neonszínű dzsekiből, sportos cicanadrágból és modern edzőcipőből álló – sportszettben, mindenféle méretű és formájú tükrökkel körülvéve. A képek Selena tükörképével játszanak, ami nemcsak a tükrökben, de a víz felszínén is visszaköszön. Ettől a képek egészen modern hangulatot kapnak, és persze azt is jó látni, hogy a fiatal énekesnő ilyen bátran és szívesen néz szembe saját tükörképével!

Íme a fotók:

Gomez egyébként már régóta együttműködik a sportmárkával, és eddig mindig csodáa közös fotósorozatokkal sikerült előállniuk!

Fotó: Profimedia – Red Dot