Margot Robbie szexi, retró egyberészesben premierezett Rómában

2019. augusztus 06.
Margot Robbie stílusa általában letisztult és klasszikus, most azonban egy picit eltért a fő csapásvonaltól azzal, hogy Rómában egy retró fazonú ruhában jelent meg. 

Robbie-t legtöbbett klasszikus koktélruhákban és estélyikben látjuk vagy éppen lezser farmeres összeállításokban, Rómában a Once upon a time in Hollywood premierkörútjának állomásán a színésznő egy kicsit stílust váltott.

A retró, buggyos ujjú ruhákat már tavaly nyáron is láthattuk az utcákon, de talán idén érte el igazi virágzását a trend. Legyen szó vintage vagy újragondolt darabról, a válltömés, klasszikus gombok, nagy zsebek, térd alatt vágott fazon, a rakott szoknya és a színes retro printek is újra divatosak. Úgy tűnik, Margot sem tudott ellenállni a trendnek, amikor ezt a vicces, házmintás darabot húzta magára. A ruha remek szabása kiemeli a színésznő dekoltázsát, a túlméretezett vállrész slankítja a derék és a fenékrészt, a hozzá illesztett magassarkú pedig nyújtja az alakot. Telitalálat!

Ha mi is hasonló lookra tennénk szert, először nézzünk szét az édesanyánk szekrényében, majd a vintage boltokban, mert itt lehet igazán menő darabokra bukkanni, nem a fast fashion üzletek polcain, ráadásul így környezettudatosabban is döntünk. De a Tomcsányi aktuális kollekciójában is találunk menő, házmintás holmikat.

Fotó: Profimedia – Red Dot