Nyolcvanas évek Miami Beach hangulata a Sziget H&M Zónájában

2019. augusztus 10.
Színes installációk, játékgép, neonfények, szelfi- és chill-zone, kígyózó sorok – ezek jellemzik a H&M Zónát az idei Sziget Fesztiválon. Immár ötödik éve, hogy a H&M menő zónával várja a szigetlakókat, ahol elkészíthetik a fesztivál-pólójukat valamint a legjobb szelfit is.

Öt évvel ezelőtt egy 100 éves körhintával és igazi vurstli-hangulattal debütált a H&M Zóna a Szigeten, ami aztán az egész 2015-ös Sziget legmenőbb installációja lett, ahol hosszú sorokban vártak a Szigetre látogatók arra, hogy elkészítsék életük legkülönlegesebb fesztiválos fotóját és egy elvarázsolt hangulatot keltő zónában pihenjenek rá az esti koncertekre. A H&M Zóna sikere azóta is töretlen: 2016-ban egy hatalmas unikornis, 2017-ben egy csillogó rakéta és egy Holdra szállás, 2018-ban pedig igazi medencés parti várta a fesztiválozókat.

Idén a 80-as évekbe és Miami Beachre repít el mindenkit a H&M, de persze – ahogy ezt már megszokhattuk a H&M Zónától – semmi sem az, aminek látszik. A zóna középpontjában egy hotel áll, aminek a bejáratán sétálhatunk vagy lóghatunk az ablakokból, a bevállalósabbak pedig akár az ablakpárkányon egyensúlyozva is készíthetnek szelfiket. A zóna másik különlegessége a szív-alagút hatású hinta egy pihepuha rózsaszín műszőrme fal előtt. Emellett neonból, a rózsaszín és a pasztellszínek árnyalataiból sincs hiány, hiszen a zónában minden arról szól, hogy itt készüljenek idén is a fesztivál legmenőbb képei.

A H&M emellett idén is szeretne kedveskedni a fesztiválozóknak: Sziget-karszalaggal a fesztivál teljes ideje alatt 20% kedvezmény van minden magyarországi H&M-ben, a Váci1-es üzletben pedig egy fesztiválzóna segít azoknak, akik még nem tudják, mit viseljenek a Szigeten.