Jön a H&M első illatkollekciója

2018. augusztus 17.
A 25 illatot tartalmazó kollekció a világ egyik vezető parfümházával a Givaudannal együttműködve jött létre.

A H&M parfümkollekciója az illatok széles skáláját kínálja, magas minőségben és megfizethető áron, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy megtalálja a saját különleges H&M-es illatát. Minden egyes illat a H&M csapatának és a Givaudan ház parfümkészítőinek, Olivier Pescheux és Nisrine Grillié közreműködésével készült. Pescheux egy világhírű és díjnyertes parfümkészítő, mig Grillié egy feltörekvő tehetség az illatok világában.

A parfümök három különböző csoportját különböztetjük meg, ahol az árak 1790 Ft és 7990 Ft között mozognak. A “Singles’ csoportba 10 különböző illat tartozik, amelyek mindegyike egy különleges illatjegyre épül, úgy mint a vanília, a csokoládé, vagy a yuzu (más néven japáncitrom).  A “Reveries“ csoportba tartozó illatok elérhetőek Eau de Toilette és testpermet változatban is, és a csoport szintén 10 különböző kevert illatot tartalmaz. Mindegyik illat egy történetről, vagy egy érzésről mesél, ezt adják vissza az illatok nevei is, úgy mint a Freewheeling (Korlátlan), Sparks Will Fly (Szikrázik a levegő) vagy az Above the Clouds (A felhők felett).

Végül a harmadik csoport az “Essences”, amit 5 különböző komplex parfüm alkot.  Ezeket mind egy kulcsösszetevő köré építették: olyan finom, minőségi elemek köré, mint a szantálfa, pacsuli vagy a rózsa. Ezek mind Eau de Parfum, mind golyós parfümolajként is kaphatóak lesznek, utóbbi tökéletesen elfér egy kis táskában, vagy akár a zsebünkben is.

“Az illatok a divatvilág fontos részévé váltak, ezért nagyon örülünk, hogy ilyen széles skálájú illatgyűjteményt mutathatunk be, igazán egyedi parfümökkel és sok különböző illattal. A vásárlók három csoport különböző parfümjei közül válogathatnak, hogy megtalálják azt, amelyet szeretnek, és amelyik a legjobban illik hozzájuk. Ez olyan, mint a személyes stílus építése, szórakoztató és egyben egy nagyon izgalmas utazás,” mondja Sara Wallander, a H&M szépségápolási részlegének Concept Designere.