Jessica Alba 2019-ben is csinos chokeres estélyijében

2019. augusztus 14.
Az elmúlt évek chokerláza jócskán alábbhagyott, ez viszont nem vette el Jessica Alba kedvét attól, hogy egy ilyen estélyiben jelenjen meg a Teen Choice Awards Gáláján. 

A chokeres szettek akár rosszul is elsüthetnek, hiszen a nyak kitakarásával optikailag előnytelen lehet egy ilyen szett. Jessica Alba azonban egy mély dekoltázzsal ellensúlyozta a nyakpántos felsőrészét, mely így kiemelte és nyújtotta a felsőtestét. A földig érő, bő szoknyarész nemcsak nagyon kényelmes ilyen melegben, de extra sikket és bájt is ad a gálaruhának. Apró virágmintája pedig kellőképpen izgalmassá  és romantikussá teszi az egyébként komor színű darabot, mely egy nyári, tiniknek tartott rendezvényén sohasem lehet hátrány.

Alba nagyon helyesen csak egy napcsókolta, sárga szemhéjpúderes sminkkel egészítette ki a szettjét és laza hullámos hajjal, mely tovább fokozta a romantikus, tavasztündér hatást. Ha nyári elegáns, formálisabb rendezvényre vagyunk hivatalosak, akkor mindenképpen érdemes valami hasonlóban gondolkoznunk, hiszen a szoknyarész készülhet természetes, lenge anyagból, míg a felsőrész mutathat egy kicsit többet is egy hosszú szoknyarész mellett. Ha zavarna a melegben a hajunk, akkor fejtetőre rakott laza konttyal viselhetjük stílusosan a nyári estélyi ruhánkat.

Fotó: Profimedia – Red Dot