Csodásan nézett ki Penélope Cruz a Fájdalom és dicsőség premierjén

2019. augusztus 10.
Penélope Cruz a Fájdalom és dicsőség londoni premierjén tollas álomruhában jelent meg. 

Penélope Cruz eleganciájából mindig van mit tanulnunk! Legutóbb a Fájdalom és dicsőség premierjén tündökölt Londonban ebben a madártollas estélyiben.

A vízszintes csíkok optikailag igen veszélyesek, ha pedig madártollból állnak a csíkok, akkor méginkább a pluszkilók illúzióját keltik. Penélope Cruz csodás alakján azonban még ez az optikai nehezítés sem tudta elrontani. A színésznő mélyen dekoltált, madártoll díszítette csillogó estélyije remekül ment a napbarnított bőréhez és kusza frizurájához és kiemelte csodás alakját is.

Ha inspirálódnánk ebből a lookból, akkor amellett, hogy érdemes óvatosan bánni a csíkokkal és a madártollas díszítéssel, azt is érdemes megfogadnunk, hogy egy jól szabott dekoltázs nagyon sokat dobhat az összképen, illetve hogy a vékony pántos, magassarkú cipők mindig nyújtják az alakot. Utóbbiból érdemes testszínűt választani!

Mindemellett a laza konty is megihlethet minket, hiszen szuperkényelmes és sokkal felszabadultabb hatást kelt, mint a szoros, szigorú konty. Hajgöndörítés után tűzzük meg tarkónál a hajunkat a kissé bohém hatás kedvéért. Fotó: Profimedia – Red Dot