Rodeó ihlette kedvenceink

2019. augusztus 21.
Habár rajongunk ezekért a karakteres darabokért, általában csak farsangon viseljük együtt őket és ez nem is baj! Mutatjuk, hogy párosíthatjuk stílusosan a rodeós darabokat.

A westerncsizma-őrület hozadéka ez a vagány, halhatatlan trend, melyet számos divatos darabbal megidézhetünk. Az örök sikkes, farmeranyagból készült fazonokkal könnyedén magunkra ölthetjük ezt a stílust, de akár romantikus, virágos ruhákkal is hordhatunk barna, rojtos dzsekit, ami cowgirlös vagánysággal fűszerezi meg a szettünket. Egyszerű midi vagy maxi dresszeket akár western csizmákkal is feltüzelhetünk – a legbátrabbak egyenesen piros darabot választhatnak hozzá a szezonban!

A végső szettet lehet lágy kockás kendővel kombinálni vagy fémcsatos övvel párosítani. Persze, egy cowboy-kalap segítségével rögtön behatárolható a stílus, amelyet képviselünk, még akkor is, ha csak egy fehér pólót és egy farmert öltünk magunkra hozzá. Ha többnyire basic darabok tulajdonosai vagyunk, akkor remek választás lehet néhány ilyen meghatározó és markáns darab. Nyilvánvalóan azoknak sem állunk az útjába, akiknél a ’70-es éveket uraló trapéznadrágok hada sorakozik a szekrényben, hiszen minimum egy kulcsdarab mindig nagy segítség lehet egy tökéletes outfit összeállításához!

Piros csizma Zara 32 995 Ft

Nyitott vállú kockás felső H&M 1995 Ft

Farmerruha Bershka 9995 Ft

Rojtos dzseki Zara 13 995 Ft

Kalap Reserved 5995 Ft