Öltözzünk össze a legjobb barátnőnkkel

2019. augusztus 13.
Ha azt gondolnánk, egy-egy fesztiválnak vagy utazásnak nem lehet tovább emelni a fényét megjelenés tekintetében, akkor még nem próbáltuk ki, hogy milyen mikor összeöltözünk a legjobb barátunkkal vagy legjobb barátnőnkkel. De úgy igazán.

Igen, ilyesmit legutóbb talán Paris Hilton és Nicole Richie szoros barátsága kapcsán láttuk – bár mostanában Kylie Jenner és legjobb barátnője is felelevenítették számunkra az összeöltözés varázsát.

Természetesen fontos, hogy az ízlésesség határain belül állítsuk össze passzoló szettjeinket! Nem csupán ugyanolyan szettek, ruhák lebeghetnek a szemünk előtt, ha szerencsénk van és még a méreteink is megegyeznek, így az egyszerre viselt darabok kombinálása is lehetséges, megteremtve a tökéletes összhangot egy kiruccanás alkalmával. Ilyenkor már ki kíván különleges retikült vagy egyedülálló tervezésű szandált?! A teljesen megegyező ruhák viselésén túl, az is jó megoldás lehet, ha megegyező stílusú darabokat választunk. Ha pedig valóban egy hétvégi kiruccanásról vagy egy hosszabb nyaralásról van szó, akkor nem csupán egymáshoz hangolhatjuk szettjeinket, de cserélgethetjük is az adott kiegészítőket, így csempészve még több izgalmat az outfitekbe.

10 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest