Top 5 kedvenc áttetsző felső, ha nem tudod, miben indulj el bulizni a hétvégén

2019. augusztus 16.
Haználjuk ki a nyár utolsó hétvégéit és bújjunk fesztiválozáshoz, borozáshoz vagy éppen egy hajópartihoz áttetsző felsőbe. Nyugalom, nem feltétlenül csak egy szál melltartó fér ezen darabok alá!

Hajlamosak vagyunk alábecsülni ezeknek a finom csodáknak az erejét! Ha nem vagyunk biztosak a viselésében, akkor először mindenképp egy másik felsőt húzzunk alá. Ugyanis rengeteg önbizalomra van szükség, ha egy áttetsző felső mögé csupán egy topot választunk. Igen, a sztárok alkalmanként egyetlen sportmelltartóban vonaglanak végig az utcákon, de valljuk be, mást látni egy ilyen képen kellemesebb, mint saját magunkat.

Ráadásul két különböző, egymáson viselt anyag remek vizuális élményt nyújthat, ezzel felrázva egy egyszerű farmeres szettet vagy basic pólóruhát.  De akkor is jó szolgálatot tehet egy áttetsző festő, ha egy kemény nap végén beülnénk a barátainkkal valahova, az outfitünk viszont kicsit sem mondható bulisnak. – Nincs más dolgunk, csak egy ilyen könnyed darabot a táskánkba dobni indulás előtt, hogy aztán a kései órákban magunkra húzva adjunk új stílust a megjelenésünknek.

Áttetsző felső hímzéssel Zara 8995 Ft

Átlátszó csíkos blúz Zara 9995 Ft

Hálós póló Bershka 6995 Ft

Pöttyös áttetsző blúz Stradivarius 5995 Ft

Fehér csipke felső Reserved 6495 Ft