Hiába esik az eső, azért lehetünk stílusosak!

2019. augusztus 23.
Hogyan maradhatna az ember sikkes, akkor is, ha éppen egy hatalmas zivatar után elfolyt a sminke, ázott a haja, ha rajta lóg egy csöpögős esernyő vagy egy elázott esőkabát? Ezekre a szomorú és szürke napokra próbálunk megoldást találni lázadásból viselt színekkel, esőbiztos gúnyákkal, designos kiegészítőkkel.

Sokszor már maga a tudat feldobhat minket, hogy lehet akármilyen zord az idő, mi jól érezhetjük magunkat a bőrünkben és pozitívan szállhatunk szembe mindenféle akadállyal. Egy kezeslábas gondoskodik a kényelemről – bármilyen anyagú és színű verzióját választhatjuk –  ami rendkívül praktikus egy ilyen szürke napon.

Ezekhez az egyszerű, de nagyszerű darabokhoz választhatunk gumicsizmát, melyet utoljára talán gyerekkorunkban húztunk a lábunkra. Most viszont nem csak macskás és bohókás verziók állnak a rendelkezésünkre, hanem szexisebb minták is. Remek választás egy hosszabb szárú csizma, akár ruhával, akár szoknyával párosítva. Igen, nem csak télen, nem csak hidegben viselhetünk ilyesmit! Hiszen így bátran flangálhatunk romantikus ruhákban a nyári esős időben is. Természetesen a baseball sapkák, halászsapkák is tökéletes társaink lehetnek, a jó öreg esernyőket pedig említenünk sem kell. A designos esernyők szinte kiindulópontjai lehetnek egy gondosan választott összeállításnak.

Overál Zara 8995 Ft, Gumicsizma Sinsay 3495 Ft, Blézer Stradivarius 11 995 Ft, Esernyő Oysho 6995 Ft

Pöttyös ruha Zara 13 995 Ft, Csizma Zara 32 995 Ft, Sapka Reserved 3495 Ft, Esernyő H&M 2995 Ft

Nadrág Zara 13 995 Ft, Dzseki H&M 29 995 Ft, Csizma H&M 7290 Ft, Esernyő Urban Outfitters $35