Európa leggyorsabban növekvő divat webshopja már nálunk is

2019. szeptember 10.
Hatalmas kampánnyal érkezett meg Európa vezető divat webshopja, az ABOUT YOU hozzánk is. Úton útfélen találkozhattál vele te is, hogy a szuper kínálattal rendelkező webshop már elérhető itthon is.

 

Az About You webshop hatalmas partit tartott Budapesten annak örömére, hogy a weboldal itthon is elstartolt. Az exkluzív partin, ahol fellépett például SAIID, DJ Bootsie és DJ Palmfood is, több mint 300 híresség, közösségi média sztár és újságíró lehetett jelen. Ott volt Ördög Nóra, Kulcsár Edina, Tóth Gabi, Kiss Ramóna, Király Viktor és Kárpáti Rebeka is.

Nézd meg galériánkat a partiról!

49 fotó megtekintése

Az About You Ördög Nóra műsorvezetőt kérte fel, hogy a kampány egyik arca és az est háziasszonya legyen.

Az About You az első olyan online divatshop, ahol nemcsak a személyes stílusunkhoz leginkább illő darabokat találjuk meg, de képbe kerülhetünk a legújabb trendeket illetően és inspirálódhatunk is. Tulajdonképpen, mintha kirakatokat nézegetnénk digitálisan. A webshop minden eszközön elérhető: desktopon, tableten, okostelefonon és a díjnyertes applikáción keresztül is. Magyarországon több mint 100 000 termék és több, mint 500+ márka közül válogathatunk, amelyek közül sok most először lesz elérhető a magyar piacon.

A webshopról ingyenes kiszállítással rendelhetünk, az otthon kényelmesen felpróbált darabokat pedig kilencven napig ingyenesen vissza is küldhetjük, amennyiben az valamiért mégsem tetszik.

Az indulásnál ráadásul 30% kedvezménnyel vásárolhatunk.

Hol: www.aboutyou.hu