Cseréljünk együtt gardróbot szerdán az AIA Studioban!

2019. szeptember 15.
A Go Green Marie Claire szeptemberi kampány keretében ezúttal ruhacserére hívunk titeket. Ha lapulnak a gardróbodban olyan minőségi, jó állapotú darabok, melyek neked már nem okoznak örömet, de másoknak biztosan igen, akkor hozd el szeptember 18-án 17:30-kor az AIA Studioba és cseréld el a kincseidet! A cserebere 18:00 órakor kezdődik.

Ha hoznál ruhákat, küldj egy szándékodat megerősítő e-mailt a gardrobvasar@marieclaire.hu címre. (Az email tárgya legyen a gardróbvásár vagy a gardróbcsere szó.) Ha csak nézelődni jönnél, akkor is várunk szeretettel, a regisztráció azonban ebben ez esetben nem szükséges.

Az eseményen természetesen találkozhatsz a Marie Claire munkatársaival és a Go Green kampányunk néhány arcával is. Gyere el és beszélgessünk együtt a fenntartható ruhatárról és a zöld életmódról!


A gardróbcsere menete:

Egy ember maximum 10 ruhadarabot hozhat, melyeket asztalokra és vállfákra téve lehet átböngészni. Vásárlás helyett a cserére buzdítunk mindenkit, mert a fenntartható gardróbhoz ez a mentalitás sokkal közelebb áll! Ha nincs már szükséged valamire, ajándékozd el, ha valaki pedig tud adni helyette valamit, amit tényleg bele tudsz építeni a ruhatáradba, akkor távozz vele boldogan.


FIGYELEM! A rendezvény sajtóérdeklődés központjában áll, azaz az eseményről tudósítások, ezen belül fotók és videó felvételek készülnek. Ezen kívül a felvételeket az adatkezelő a rendezvény későbbi promotálására, illetve az adatkezelő tevékenységének bemutatására, marketing és PR célokra használja fel és archívumában legalább 25 évig tárolja.

További infó:

Facebook esemény

Go Green kampány