Csatlakozz a Marie Claire GO GREEN kihívásához!

2019. szeptember 01.
Már megfogant benned a zöld életmódváltás gondolata, de a kivitelezés eddig még váratott magára? A Marie Claire most megadja a kezdőlendületet a változtatáshoz! Szeptember 1. és 30. között a Marie Claire Öko melléklethez kapcsolódva fut a Marie Claire Go Green kihívás, mely arra buzdít téged, hogy négy hét alatt négyféle területen vigyél ökotudatos változást az életedbe.

A teljesítésre váró kihívásokról (Műanyagmentesség, Energiatakarékosság, Tudatos vásárlás, Zöld háztartás) részletes leírást és a kivitelezést segítő praktikus tippeket is olvashatsz a marieclaire.hu/gogreen oldalon, illetve a kihívás felületéről a marieclaire.hu-ra átkattintva további kapcsolódó ökotartalmat találhatsz. A kihíváshoz hazai sztárok, influencerek, a marieclaire.hu mikroinfluencerei és bloggerei is kapcsolódnak, hogy vezessék a kezünket a zöld úton. Ha mindez nem lenne elég motiváló, akkor csatlakozz a Go Green! Marie Claire zárt Facebook-csoporthoz és oszd meg a többiekkel az életmódváltással kapcsolatos nehézségeidet, örömeidet.

A kihíváshoz az utolsó hétig csatlakozhatsz, egy héten csak egy kihívást teljesíthetsz, majd az adott hét végén önbevallással értékelheted a saját eredményeidet. Ha valamelyik kihívás nem sikerült, ne csüggedj, hiszen a hónap tapasztalatait kamatoztathatod a későbbiekben is – hiszen nem kisebb a tét, mint a Bolygónk védelme! De persze szuper ökonyereményekkel is várnak.

A kampány célja olyan tudatos szokások és tippek kommunikációja, melyek hosszútávon rutinszerűen beépülhetnek a résztvevők mindennapjaiba. A hónap végén a legaktívabb felhasználók között kisorsolunk három környezettudatos főnyereményt, illetve minden regisztrált játékos között 50-100 darab zöld ajándékcsomagot is. Minden egyes kihívás teljesítésért pont jár és minél több pontot gyűjtesz, annál inkább növekednek az esélyeid a főnyereményre. Megéri másokat is életmódváltásra buzdítani, hiszen extra pont jár a megosztásért és a kihívás e-mailben továbbküldéséért.

A kihívásban regisztráció után tudsz részt venni, és ki kell választanod a 3 nyeremény közül, hogy miért szeretnél indulni (minél több pontod van, annál nagyobb az esélyed is). Ez után ki kell választani a kihívást. Minden kihívás 3-4 feladatot tartalmaz (pl: műanyag mentesen: ne kérj szívószálat, ne használj nejlon zacskót, pet palack helyett legyen saját kulacsod). A nyeremények pedig: Lexus új hibrid 3 hónapos használata, hosszú hétvége a Natura Hill Zebegény vendégházban, B’Twin Hoprrider 500-as városi kerékpár.

Csatlakozzatok: www.marieclaire.hu/gogreen